Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Ας εκτονωθούμε εδώ..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην ομαδα μου για την νικη.δικαιη και καθαρη.χαμηλο σκορ και πολυ ενταση στο παιχνιδι.
Γιατι αφησατε εξω την στηλη ΜοΜ?





YΓ. Συγνωμη εκ μερους μου σε ολους τους παικτες.(συμπαικτες - αντιπαλοι)

InTheWoods είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Δίνω τα εύσημα στους αντιπάλους - δυνατό παιχνίδι και με αρκετές φάσεις. Η δικιά μου ομάδα παρουσιάστηκε κάπως ανοργάνωτη, και πιστεύω ότι οφείλετε στο γεγονός ότι όλοι θέλουμε να βγούμε μπροστά και να σκοράρουμε. Νομίζω ότι κανένας δεν ξεχώρισε αρκετά για ΜΟΜ. Όσο για τις αψιμαχίες ένα έχω να πω - προτιμώ να υπάρχουν νεύρα στο παιχνίδι παρά τραγουδάκια και χαλαρότητα. Αποδεικνύουν πάθος και θέληση. Για μένα είναι απόλυτα λογικό ότι όσο πιο δυνατά παίζουμε τόσο και περισσότερες κλοτσιές θα τρώμε και θα δίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

καλό ματς,σκληρές κόντρες ...νίκη μετά απο πολύ καιρό.θα συμφωνίσω με μίλτο για να μην τα επαναλαμβάνω και γω.πάντως για να φτάσουμε στη νίκη λιώσαμε,,,

Υ.Γ ένα μεγάλο συγνώμη στο μανώλη όπου δεν είχα πρόθεση να τον τσακίσω,ασυναίσθητα έγινε πάνω στην ένταση...sorry

Ανώνυμος είπε...

Γειά σε συμπαίκτες και αντιπάλους!Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω οτι είναι καλό γενικά να υπάρχει πάθος κι ένταση στο παιχνίδι,απλά καλό θα ήταν να μην υπάρχουν επιτηδευμένα μαρκαρίσματα με ρίσκο να χτυπήσει κάποιος...Στο κάτω κάτω πάμε για να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε!Anyway τα νεύρα να μένουν στο γήπεδο γιατί πιστεύω οτι όλοι είναι καλά παιδιά και δεν λέει να χαλιόμαστε!

Ελπίζω στο επόμενο ματς να επανέλθουμε στις νίκες...!Για MoM ψηφίζω ElCretan γιατί έκανε μεγάλη επιστροφή μετά τον τραυματισμό του.
ΦΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ....

...στις 15 Δεκεμβρίου
.
Από το νέο ΙΝΚΑ
http://newinka.wordpress.com /
..
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕΕΤΟΙΜΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

panahaforza,

yenomoon τελικα θα παιξεις kasbah?

Ανώνυμος είπε...

nai kathe tetarth

Ανώνυμος είπε...

...Καλησπερα σε ολους...
Καταρχας...συγχαρητηρια στην αντιπαλη ομαδα...χασαμε δικαια,και προσωπικα εχω να πω πως ηταν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μας ever!
Κοστισε ομως σε παθος,ενταση και νευρα...Να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη σε ολους σας για τις φωνες στο τελος...Παρασυρθηκα και ξεφυγα λιγο..special sorry to macao...
αλλωστε ξερετε θαρρω ολοι πως ουσιαστικα εχουμε γινει μια μεγαλη παρεα...
και να εξηθηθω...δεν με πειραζουν τα φαουλ στο παιχνιδι ...ουτε τα σκληρα μαρκαρισματα...ισα ισα...νομιζω πως μας ανεβαζουν ολους...ξερω πως προθεση δεν υπαρχει...και αυτο που οφειλουμε ειναι να μαστε καπως προσεκτικοι...τιποτα αλλο...
keep on...

ραντεβου εκτος απροοπτου την δευτερα....

ps: macao...θατον κλεισω τον διακοπτη μου!!!!

να στε ολοι καλα

El Cretan

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

Μεγαλη η επιστροφη της ομαδαρας στις νικες. Την ειχα μυριστει τη νικη απο το πρωι της Δευτερας! Ειμασταν πολυ δεμενοι και δυνατοι σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου! Μπραβο μας!

Μπραβο και στην αντιπαλη ομαδα ομως για το γνωστο πια σε ολους επιπεδο που επιδυκνυει σε καθε ματς!

Το τελευταιο ματς ηταν σχεδον επαγγελματικο! Συμφωνω με τους συμπαικτες(συμπαικτες και αντιπαλους δηλαδη) για τα σχολια που αφορουν τον αγωνα. Υπαρχουν καποια μαρκαρισματα που ριχνουν φωτια στο παιχνιδι. Καλο αυτο για να ανεβαινει το παθος αλλα με προσοχη για τους τραυματισμους.

Παντως εγω τις επικαλαμιδες μου τις εχω παρει και με εχουν γλιτωσει απο πολλλες μελανιες.


ψηφιζω υενομουν δαγκωτο. Αποδειχτηκε ο ηγετης της ομαδας. Με το μαγικο στησιμο της μες το γηπεδο και τους πολυπρωσοπους ρολους του καθε παιχτη η ομαδα ηταν all over!

Αυτα για τωρα! Σας φιλω...

GRAN.

Ps: Σε σοβαρη: Προτεινω τωρα που ερχονται και αγιες μερες να περιοριστουν οι βρισιες προς τα τιμωμενα προσωπα(λ.χ. Χριστουλης, Παναγιτσα, Θεουλης, Τρεις Μαγοι, Βηθλεεμ, Γιαννης, Βασιλης, Φωτης κτλ.).

Ps: Αλλη προταση(κι αυτη σε σοβαρη): Προτεινω να οργανωσουμε βραδυα κοπης βασιλοπιτας η βασιλοπιτσας. Να αρχισουμε να ασχολουμαστε και με κανενα αλλο σπορ ρε παιδια! Ε?

Ps: Τελευταια (σε λιγοτερο σοβαρη) προταση: Η ανταλλαγη δωρων πως σας φαινεται?

Ps: Ιν δε γουντς εχω να πω παντως οτι εμενα τα τραγουδακια μου αρεσουν! Με μπριζωνουν...

Ps: No hard feelings για την ηττα ετσι!

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

ps: Ξεχασα να πω πως το σχολιο του ιν δε γουντς ηταν πολυ καλο μιας ηταν ο πρωτος που εγραψε οτι ειναι προτιμοτερη η ενταση απο τη χαλαροτητα. Για ΜΟΜ θα σε ψηφισω αλλη φορα ομως κι ας τα εδωσες ολα!