Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Αλλαγή ρόλων

Διαβάζοντας τα χτεσινά σχόλια, μου φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα πήγαμε καλύτερα στο blogging παρά στο footballing...

Ντάξει βέβαια ήταν το 6χ6 που μας "τέντωσε" στο γήπεδο και από ένα σημείο και μετά το επίπεδο έπεσε κάπως.. Κατά τ' άλλα για την ομάδα μου λίγα έχω να πω. Ευχάριστη η αλλαγή στο τέρμα που έδωσε την ευκαιρία στον galle να χάσει περίπου όσα γκολ έπιασε ;-), ο gkotsidakias που παίζει σαν να ήταν από καιρό μέλος της ομάδας, ο χρήστος ο καινούριος να παίζει παντού και οι υπόλοιποι στα γνωστά (ψηλά) στάνταρντ.

Ήθελα όμως να σταθώ στην εμφάνιση του γρανίτη που ελλείψει γιενομούν κλήθηκε και τα κατάφερε να παίξει σε δυο θέσεις ταυτόχρονα. Ο δικός μου ΜοΜ!! ;-)

Τελος δυο λόγια για την πώληση του μετσούο επειδή όλες αυτές τις μέρες έχω λάβει πολλά ι-μέιλ οπαδών που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους.. Πράγματι είναι ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά στην ομάδα όλον αυτόν τον καιρό αλλά καμιά φορά έρχεται η στιγμή που ένας κύκλος κλείνει και είναι καλύτερα και για τις δυο πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι. Η προσφορά ήταν πάρα πολύ καλή (δεσμεύομαι από τους όρους του συμβολαίου να μην αποκαλύψω το ύψος της) οπότε δεν ήταν πολύ εύκολο να αρνηθούμε. Φαντάζομαι άλλωστε ότι η άμεση ενίσχυση της ομάδας με τον gkotsidakia θα έχει ικανοποιήσει και τους πιο δύσπιστους..

Αυτά,
τσιου

7 σχόλια:

vanguelis είπε...

tremete se 53 hmeres apo simera epistrefw

Ανώνυμος είπε...

ερχομενος χτες απ τας αθηνας δεχομαι ενα τηλεφωνημα απο τον προεδρο της ομαδας μου:μπορεις να βρεις κανα παικτη? φτου σου λεω παλι δε συμπληρωνουμε...κανω τα τηλεφωνηματα μου τπτ.φτανω πατρα μπαινω στο μπλογκ κατα τις 5 και βλεπω οτι οι ομαδες συμπληρωθηκαν...και παραλληλα βλεπω στο msn μηνυμα απο τον τελη οτι τελικα θα παιξουμε 6χ6...παλι καλα λεω που παιζουμε 6χ6 και οχι 5χ5 οι 6χ7.το γαμημενο blog γιατι το εφτιαξε ο αρανγκο δηλαδη?για να γλιτωσουμε τα τηλ. και να κανονιζουμε καλυτερα μιας και ολοι πιστευω εχουμε προσβαση στο ιντερνετ και... να γλιτωσουμε και την ραδιενεργεια των κινητων τηλεφωνων.δεν νομιζω οτι φταιει η αλλαγη ημερας για το μπαχαλο που γινεται στα τελευταια παιχνιδια.
προτεινω λοιπον:τη δευτερα να εχουμε κλεισει τις ομαδες και την τριτη απλα ο γρανιτης να μας επιβεβαιωνει την ωρα και το γηπεδο...αλλιως αμα το αφηνουμε μεχρι τριτη απογευμα...κλαψε χαραλαμπε...
αρανγκο πιστευω σε σενα

περι αγωνος η κατρακυλα των μασσαι συνεχιζεται και η πουτσα οσο νυχτωνει μεγαλωνει.οι αντιπαλοι ανωτεροι και οι μασσαι απλως κοιτανε την μπαλα να κινηται...αν και σε καποια φαση χασαμε και την μπαλα...βεβαια να μη ξεχασω και το καλο 20 λεπτο της ομαδας μου αλλα ο φυλακας αγγελος (γιωργος) ηταν παρων.το πουλι θα ηταν μακρυτερο αν δεν ειχαμε και μεις τον αρρωστεια...σευχαριστουμε τερμα!!εισαι μεγαλη αρρωστειιιιαααα.

αυτα για την ωρα

Ανώνυμος είπε...

macao θα σου κοπει ο μισθος! μην ριχνεις την ψυχολογια της ομαδας

Ωραιος ο αρρωστεια οντως!!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι η αληθεια φιλε γρανιτη.αν δεν την πω πως θα διορθωθουμε?η ομαδα που χτιστηκε με τοσο κοπο περναει περιοδο κρισης...ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας

Ανώνυμος είπε...

Σου εχω πει ποια ειναι η λυση!!

ΛΟΥΣΟΥ ΜΕ ULTREX ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!

InTheWoods είπε...

mipos o proedros prepei na proslabei kamia Τσιρ-λιντερ gia na sas tonosei to ithiko??

To pexnidi logo elipsis pathous prosopika to theoro mia kali proponisi. Min sas anisixei to skor, paravlepete

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το blog είναι καταπληκτική. Υπάρχει συχνά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά τις υποδείξεις των δακτύλων μου. Σας ευχαριστώ και να διατηρήσει μέχρι την ανώτερη δουλειά!