Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Πτώση ενδιαφέροντος;

Έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον.. Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή στο μπλογκ έχουν καταλαγιάσει.. Μόνο μια ρουτινιάρικη επίσκεψη τη Δευτεροτρίτη για να δούμε πότε παίζουμε και μετά τπτ.. Μόνο κάτι γραφικοί έχουν απομείνει..

Υποψιάζομαι ότι μερικοί παίζοντας 2 και 3 φορές την εβδομάδα βλέπουν το ματς μας απλώς σαν ένα από τ' υπόλοιπα ενώ οι υπόλοιποι απλά βαρέθηκαν.

Τέσπα, ας μαζευτούμε τουλάχιστον..

Ωχ έχει και Τσίπρα αύριο...Χμμμ

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε ολους!

Μπαινω γρηγορα στο ψητο... (για να διαψευστουν οι φωνες διαμαρτυριας)

Εκλεισα γηπεδο για αυριο τριτη 8.00το απογευμα (αθλοπολις).

1. arango
2. yenomoon
3. macao
4. hasavakos
5. gorchky
6. granitis
7. arrwsteia ?
8.
9.



Για παμε ρε παιχτες! Εγω θα επανελθω αργοτερα...

proedros είπε...

μην απογοητεύεσαι εύκολα,συνεχίστε την προσπάθεια,για έρθει η νίκη θέλει πιστή και ιδρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο arango...
Ουτε στο χρηματηστηριο τετοια πτωση.
Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα.
Παντως εγω θα κανω στροφη προς μπασκετ (μιας και ειναι το αγαπημενο μου αθλημα),χωρις ομως να παραλειπω και τις υποχρεωσεις με τους massai.
Οποιος θελει καμια φορα να ερθει ειναι παντα ευπροσδεκτος!

Ανώνυμος είπε...

1.
2. yenomoon
3. macao
4. hasavakos
5. gorchky
6. granitis
7. arrwsteia ?
8.
9.

σόρι παιδιά εγώ είμαι άουτ.. έχω κάτι ενοχλήσεις στο πονεμένο μου γόνατο τις τελευταίες εβδομάδες και λέω να το ξεκουράσω καλύτερα

yenommon: ψήνομαι κι εγώ για μπασκετάκι - κι εγώ μπασκετικός είμαι- για τι ώρες/μέρες μιλάς; για να δω αν μπορώ να σκάσω μύτη καμιά φορά

Ανώνυμος είπε...

Παντως οσον αφορα τους MASSAI η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο σαν εχουμε αφοσιωθει στα του εντος γηπεδου κυριως (χωρις ομως να ξεχναμε και το μπλογκ εστω και ενας απο εμας) με αποτελεσμα να δειχνουμε αλλο προσωπο σαν ομαδα!

Πιστευω επισης πως η συμμετοχη σε αλλα ματς εντος της εβδομαδας δεν επηρεαζει τις επιδοσεις μας στο μπλογκ. Οπως και να χει το παιχνιδι του mpalakathebdomada ειναι το σημαντικο παιχνιδι για μας αρκει να μαζευονται λιγο πιο ευκολα οι παιχτες!! Αμαν, στα τελευταια παιχνιδια μας βγαινει η πιστη να μαζευτουμε!!

Αυτα για τωρα...
Σας χαιρεταω!!!




Υ.Γ. Οι MASSAI θα συνεχισουν με εντονο γραψιμο στο μπλογκ αλλα και στο γηπεδο!! Και αυτο αποτελει προειδοποιηση!!!

Υ.Γ. Ρε γενομουνακι αντε φτιαξε ενα μπλογκ για μπασκετ καλυτερα! Εδω μιλαμε μονο για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρανγκο αν μπορεις οργανωσε λιγο την ομαδα σου για αυριο! Αντε γιατι δεν μας βλεπω καλα παλι!!

Ανώνυμος είπε...

Arango συνηθως δεν υπαρχουν στανταρ μερες.Τωρα που μεγαλωσε και η μερα,το απογευματακι ειναι ιδανικη ωρα κατα τις 5 30 με 6 00.Συγκεκριμενα αυτη την τεταρτη μαλλον θα παμε,μπορει και δευτερη μερα μεσα στην εβδομαδα.Ατομα υπαρχουν(ειναι και ο macao μεσα).!

InTheWoods είπε...

1. InTheWoods
2. yenomoon
3. macao
4. hasavakos
5. gorchky
6. granitis
7. arrwsteia ?
8.
9.

Pame dinata gia na apofygoume to krax.

YG Arango an einai kala to padoari sou pame mazi tin tetarti gia mpasketaki na thimithoume ta palia

Ανώνυμος είπε...

YORGOS

ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

InTheWoods είπε...

1. InTheWoods
2. yenomoon
3. macao
4. hasavakos
5. gorchky
6. granitis
7. arrwsteia ?
8. YiorgosGalle
9. PanahaForza
10...

I Mera nomizo einai idaniki

Ανώνυμος είπε...

Kι εγω το ιδιο νομιζω Μιλτο! Μην την αφησουμε να περασει ετσι!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και απο μένα!!επιτέλους είδαμε ήλιο μετα απο μια βδομάδα...και η ομάδα των μασσάι είναι ετοιμη να λάμψει και μέσα στο γήπεδο.η επιστροφή του γενομούν και η απουσία αρανγκο νομιζω οτι θα ωφελήσει την ομάδα μου.τα υπόλοιπα στο γήπεδο


@@ σαν βυσσινοί εκφράζουμε την αγωνια μας και την συμπαρασταση μας στην ομαδα της λαρισας στην προσπάθεια που κάνει για την έξοδο της στην ευρώπη.
----εκμερους των μασσαι----

η αεκαρα θα γαμισει τον αστερα.θα παρει το πρωταθλημα που δικαιουται και η λαρισα θα μπει στην 5αδα.


οι αριθμοι μιλάνε απο μόνοι τους

πρώτος Μπλάνκο Ι. 18

αεκ goal: 63 - 17

θρύλε γερά και πάρτο στα χαρτιάαα

Ανώνυμος είπε...

θρύλε γερά και πάρτο στα χαρτιάαα


Γεια σου ρε Μπλανκο παιχταρα


θρύλε γερά και πάρτο στα χαρτιάαα

nick είπε...

1. InTheWoods
2. yenomoon
3. macao
4. hasavakos
5. gorchky
6. granitis
7. arrwsteia ?
8. YiorgosGalle
9. PanahaForza
10. gregor
11.


emeis nomizo os massai exoume sumplirothei gia na doume oi alli omada


manolis fotis pou einai



h arrwsteia einai sigouri h oxi re pedes



simera upologizete megali niki tha ginei panikos tha ginei panikos

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η απόφαση του CAS στο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η απόφαση αυτή θα κρίνει εν ολίγοις τον τίτλο, καθώς επίσης και τα play-offs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός και η ΕΠΟ έστειλαν χθες υπομνήματα στο CAS (στις 12 τα μεσάνυχτα έληγε η σχετική διορία). Η Ομοσπονδία ισχυρίστηκε ότι το Διεθνές Δικαστήριο δεν έχει τη δικαιοδοσία να δικάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι η Καλαμαριά δεν έχει πλέον έννομο συμφέρον μετά το άνοιγμα της βαθμολογικής ψαλίδας. Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι δεν συντρέχει λόγος για προσωρινή απόφαση και ότι πρέπει να πάει η υπόθεση κατευθείαν σε τελική δίκη, η οποία ακούγεται ότι θα γίνει στις 5 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά τη μέρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, η δίκη θα γίνει μεταξύ 16 και 18 του μήνα, με πιθανότερες ημέρες την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Και αυτό διότι η ΕΠΟ έχει ειδοποιήσει ότι δύναται να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία σε μία από αυτές τις ημερομηνίες διά του νομικού εκπροσώπου της, Θόδωρου Κουρίδη. Η ΑΕΚ έκανε τελικά παρέμβαση, όπως και ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι για να στεφθεί πρωταθλητής πλέον δεν του αρκεί ούτε η δικαίωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά χρειάζεται και στραβοπάτημα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή.

Για την Καλαμαριά εξακολουθούν να μένουν όλα ανοιχτά. Έως τώρα έχει πληρώσει μόλις 500 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη κι αν θέλει να προχωρήσει την υπόθεση, θα πρέπει να καταβάλει ακόμα 32.000 ευρώ. Έως χθες το βράδυ δεν το είχε κάνει. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Βάλνερ, Γιώργος Παναγόπουλος, απέσυρε την αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Επομένως, η σχετική εκδίκαση που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη ματαιώνεται.

«Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα. Μαθηματικά έχει "καταδικαστεί" η Καλαμαριά, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα τα οποία κυνηγάμε», έλεγε χθες ο δικηγόρος των Ποντίων στο CAS, Γρηγόρης Ιωαννίδης, και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Δαμήλος, επαναλάμβανε με μεσημεριανές δηλώσεις του ότι «για μας δεν έχει αλλάξει κάτι και συνεχίζουμε». Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες ότι την ύστατη ώρα το αίτημα της Καλαμαριάς θα αποσυρθεί. Αν συμβεί αυτό (σε συνδυασμό με απόσυρση και του ΠΑΟ), η υπόθεση λήγει υπέρ του Ολυμπιακού χωρίς να γίνει καν δίκη.

Το 90% των Ελλήνων δικηγόρων που ασχολούνται με τα του ποδοσφαίρου ισχυρίζεται ότι είναι απίθανο να ανατραπεί στη Λωζάννη η απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ. Το άλλο 10% υποστηρίζει ότι το θέμα είναι ανοιχτό και ότι υπάρχει πιθανότητα να δοθεί από το CAS εντολή στο τέλος της εβδομάδας να μην επικυρωθεί μέχρι νεωτέρας η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να μη διεξαχθούν ποτέ play-offs. Οι ημερομηνίες θα στενέψουν αφάνταστα και στις 18 Μαΐου, σύμφωνα με εντολή της UEFA, πρέπει να έχει λήξη κάθε συλλογική δραστηριότητα λόγω Euro. Τα πλέι οφ, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα, ματαιώνονται λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου και λογίζεται ως οριστική η βαθμολογία που θα προκύψει από τους αγώνες της προσεχούς Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός βρήκε και θα παρουσιάσει στην εκδίκαση δύο ισχυρά, κατά τα φαινόμενα, δεδικασμένα, αμφότερα ιρλανδικής προελεύσεως. Πρόκειται για δύο περσινές αποφάσεις του CAS σε πανομοιότυπες υποθέσεις για τους ποδοσφαιριστές Γκάρεθ Φέιρλι και Κόλιν Χίλι, που μεταγράφηκαν στην Κορκ Σίτι, αλλά δεν πήραν ποτέ το «Ο.Κ.» να παίξουν σε αυτή επειδή είχαν προηγηθεί δύο μεταγραφές σε μία σεζόν. Ο πρώτος μάλιστα είχε υπογράψει ενδιάμεσα δίμηνο συμβόλαιο με την Μπλάκπουλ, άρα μοιάζει ακόμα περισσότερο με την περίπτωση του Βάλνερ, που είχε να λέει ότι μία από τις μετακινήσεις του ήταν με τη μορφή δανεισμού. Η διαφορά είναι ότι αυτοί, σε αντίθεση με τον Βάλνερ, δεν πρόλαβαν να παίξουν καν στην τρίτη ομάδα. Το ενισχυτικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αυτό συνέβη επειδή τους το απαγόρευσε τελεσίδικα το ίδιο το CAS. Οι δικαστές έχουν πάρει στα χέρια τους τα υπομνήματα και τα μελετούν ο καθένας στο σπίτι του ξεχωριστά. Πιθανότατα, σήμερα θα ανακοινώσουν την ακριβή μέρα και ώρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων (αν τελικά κριθεί αρμόδιο το Δικαστήριο για να προχωρήσει). Οι νομικές πηγές εκτιμούν ότι η δίκη θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή. Αν γίνει...

Το σίγουρο είναι ότι απ' όλα αυτά αποκλείεται να επηρεαστεί η Εθνική ομάδα. Ο,τι κι αν γίνει, ο Ρεχάγκελ στις 18 Μαϊου ξεκινάει την προετοιμασία του με όλους τους εγχώριους διεθνείς στη διάθεσή του. Ο κ. Γκαγκάτσης χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν ρωτήθηκε για το θέμα του CAS, είπε: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς ζητεί με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας. Αν δεν γίνουν δεκτά, τότε θα επικυρωθεί κανονικά η βαθμολογία στις 21 του μήνα, όπως έχει προγραμματίσει η διοργανώτρια αρχή. Οι ημερομηνίες πιέζουν και το CAS πρέπει να αποφασίσει αυτή την εβδομάδα. Σε περίπτωση που επικυρωθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, είναι δεδομένο ότι οι βαθμολογίες δεν θα επικυρωθούν και έτσι τα πλέι οφ δεν θα ξεκινήσουν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εναρμονιστούμε με την απόφαση».

nick είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
nick είπε...

1. yenomoon
2. macao
3. hasavakos
4. gorchky
5. granitis
6. arrwsteia ?
7. gregor

1.InTheWoods
2. PanahaForza
3. YiorgosGalle




o mechuo re paidia ti ginete me tous antipalous mas exoun fobithi mou fenete
emeis pantos eimaste enta3ei.etoimoi gia ton megalo agona

nick είπε...

mia diorthosi gis ton arrwsteia

1. yenomoon
2. macao
3. hasavakos
4. gorchky
5. granitis
6. arrwsteia
7. gregor

1.InTheWoods
2. PanahaForza
3. YiorgosGalle




o mechuo re paidia ti ginete me tous antipalous mas exoun fobithi mou fenete
emeis pantos eimaste enta3ei.etoimoi gia ton megalo agona

nick είπε...

opos mporome na doume h MASSAI einai panta edo kai as pezoun deutero kai trito agona mesa stin ebdomada den 3exnane pote ena blog pou exei xtistei me aima kai udrota kai pisteuoun oti to kurio mats tis ebdomadas einai to simerino kai mono to simerino


ante na mazeuomaste ore kleftopoula elate simera pou exo kai ore3ei elate agorines m den 3eneronoume pote
gia na mazeuomaste

InTheWoods είπε...

1. yenomoon
2. macao
3. hasavakos
4. gorchky
5. granitis
6. arrwsteia ?
7. gregor

1.InTheWoods
2. PanahaForza
3. YiorgosGalle
4. Metcuo
5....

O Metcuo eipe oti tha ferei merikous akoma - tha kseroume to mesimeri - manoli foti den brisko sto tilefono.

nick είπε...

tha klapsoune manoules

Ανώνυμος είπε...

1. yenomoon
2. macao
3. hasavakos
4. gorchky
5. granitis
6. arrwsteia ?
7. gregor

1.InTheWoods
2. PanahaForza
3. YiorgosGalle
4. Metcuo
5. Mechuo1
6.
7.


theloume allous 2 gia na symplirwsei i omada tou arango


O mechue den ehei allon mou eipe!!!


Elpizw oi ypeythinoi tis antipalis omadas na dwsoun lysi!!!

Ανώνυμος είπε...

1. yenomoon
2. macao
3. hasavakos
4. gorchky
5. granitis
6. arrwsteia ?
7. gregor

1.InTheWoods
2. PanahaForza
3. YiorgosGalle
4. Metcuo
5. Mechuo1
6. el cretan
7. gotsidakias

komple

nick είπε...

ola etoima gia ton megalo agona opote ora 8 sto gipedo

Ανώνυμος είπε...

Arrwstia


Epitelous katevenoume kanonika kai sinnenoimeni gia ton agona tis tritis.rantevou oli sto gipedo stis 8.pisteuo o kairos na min mas empodisi na xsediplosoume to astireuto talento mas sto tartan.

Ανώνυμος είπε...

MIKE O KAIROS EDW EINAI SUPER.OTI PREPEI GIA MPALITSA
SE THELW ETOIMO APOPSE

Ανώνυμος είπε...

ptwsi endiaferontos!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

katakorifi ptwsi!!!!!!!

nick είπε...

loipon protino opoios 3ana akurosi teleutea stigmi tha troi agonistikes
kai na baloume kana kanona re aderfe den paei allo
ego eixa 3enerosei polu xthes
pou eleipe pexteis apo tous alllous ti na po tsp

Ανώνυμος είπε...

nai!!! kalitera na min afierwsoume post sto teleytaio mats!!!

Ta 6x7 den axizoun sholia!!

Ανώνυμος είπε...

Να μπει ενα post για το τελευταιο ματς.Ετσι για την τιμη των οπλων....

Ανώνυμος είπε...

Ναι! Ενα ποστ για το κανονι που εχουμε βαρεσει!

Μονο αυτο το οπλο υπαρχει!!