Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008


Ήττα που δεν περίμεναν καθώς ο ομαδικός εγωισμός είχε ανέβει πολύ στους Μασσάι. Προσωπικά το ματς μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είχε πολύ πάθος, δύναμη και αγωνία. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό με τους Μασσάι μπροστά γιατί το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι η επιτυχία μας οφείλεται κυρίως στην καλή άμυνα και στην τεχνική του νέου μας προπονητή να βάλει πίσω κλασικό επιθετικό. Οι αντίπαλοι μπερδεύτηκαν :-) Πάντως εγώ ένα να πω ένα bravo σε όλους γιατί αγωνίστηκαν με όλη τους την δύναμη. Παράλληλα να ζητήσω συγνώμη σε όσους χτύπησα και περαστικά σε όσους τραυματίστηκαν. Σε αυτό το σημείο να πω ότι για μένα δεν νοείται να ζητάμε φουλ χωρίς σωματική επαφή - εκτός ακραίων καταστάσεων που αφορούν το κεφάλι. Λόγω της έλλειψης ποδοσφαιρικής κατάρτισης οι περισσότεροι από εμάς παίζουν αρτσούμπαλα και είναι λογικές οι δυνατές φάσεις. Κανείς δεν θέλει να έχουμε τραυματισμούς αλλά δεν παίζουμε και μπαλέτο. Εν ολίγοις "όποιος φοβάται - πέφτει και κοιμάται"


ΥΓ Μασσάι θα κάνετε καιρό να ξαναδείτε νίκη!!!!!!!!!!!

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

ντάξει έπεσαν οι απαραίτητες κλωτσιές αλλά η μπαλίτσα μπαλίτσα.

μεγάλη εμφάνιση galle που έκανε ότι ήθελε τους πολυδιαφημισμένους αμυντικούς των μασάι και καθόρισε το ματς. μαζί φυσικά με το φώτη που αποδείχθηκε ηρωικό στόπερ! (αλήθεια, ποιός τη σκέφτηκε αυτήν την αλλαγή;;)

για μένα το σημαντικό ήταν ότι το παιχνίδι "πίεση, γιόμες, αντεπίθεση" που έχουν εσχάτως υιοθετήσει οι μασάι νικήθηκε από το αληθινό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. ελπίζω τώρα να επανασπροσδιορίσουν τις τακτικές τους γιατί νομίζω ότι μπορούν καλύτερα από αυτό.

xasavakos είπε...

hello guys!

Οντως το παιχνιδι ηταν πολυ δυνατο και κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον και των δυο ομαδων. Το ματς κριθηκε στις λεπτομερειες. Η ομαδα μας εχασε το παιχνιδι απο τη στιγμη που τραυματιστηκε ο yenomoon(κοψε το αλκοολ μαλακα) που αναγκαστηκε να παιξει (σερνεται) πισω αφηνοντας μας ουσιαστικα με παικτη λιγοτερο με αποτελεσμα να δεχτουμε 3 κρισιμα μπαλακια. Αλλα καλυτερα να μην μπουμε σ'αυτη τη διαδικασια διοτι και οι αντιπαλοι ειχαν τετοια προβληματα με τον ατυχο μετσουο, απλως δεν τους στοιχισε τοσο πολυ ο τραυματισμος του (παρεπιπτόντως ο Galle ekane kai mesa απιστευτα πραγματα, μπραβο του). Συγχαρητηρια στην ομαδα του αρανγκο και στον ιδιο, νομιζω οτι αυτος με τον Galle θα παλεψουν για το ΜΟΜ.
ΜΕΓΙΣΤΟΣ παικτης ο αρανγκο που ωρες ωρες μοιαζει ασταματητος και φαινεται να περνει απο το χερι την ομαδα του στις πιο δυσκολες στιγμες.


ΜΑSSAI EXISTE
ΟΙ ΜΑSSAI μετα και απο αυτο το παιχνιδι απεδειξαν το αυτονοητο, δηλαδη οτι "υπαρχουν" οτι ειναι εδω και οτι ακομα και να χανουν θα πουλανε πολυ ακριβα το τομαρι τους.

Επισης για την ομαδα μου να πω οτι παιξαμε καλα με συνοχη και παθος σαν πραγματικη ομαδα με αρχη μεση και τελος (μεχρι τον τραυματισμο του παικτη-οργανωτη γενομουν).

θα ηθελα ακομα να προσθεσω οτι ολα τα σχολια που γινονται στο μπλογκ δεν αποτελουν εξαρσεις εγωισμου αλλα ειναι μερος μιας πλακας στην οποια συμμετεχουν και οι δυο ομαδες.Προσωπικα το βλεπω σαν ενα παιχνιδι λεξεων μεταξυ ατομων που κανουν γαματη παρεα, το οποιο σχεδον παντα ειναι κατι παραπανω απο διασκεδαστικο.

Θελω εδω να αναφερθω και στη σκληροτητα του χθεσινου παιχνιδιου και να σχολιασω εαν μου επιτρεπεται αυτο που ειπε ο inthewoods
"...για μένα δεν νοείται να ζητάμε φαουλ χωρίς σωματική επαφή - εκτός ακραίων καταστάσεων που αφορούν το κεφάλι..."
και μαλλον εαν καταλαβα καλα αναφερεται σε μαχες που εδωσε μεσα στο γηπεδο ο ιδιος καθως και σε μαχες που δωσαμε ο ελ κρεταν και εγω. Δεν εχει σημασια τι πιστευουμε ατομικα για το τι ειναι φαουλ ή οχι αλλά το τι λενε οι κανονες.



ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Παρακαλω ολους να μπουν στην παρακατω διευθυνση:

http://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_athl/KANONISMOI/soccer/kan-paidias_9_13.htm

δειτε λιγο την παραγραφο 12
αρθρο 1α,1β.

Με λιγα λογια λεει οτι φαουλ ειναι και κλωτσια αλλα και προθεση για κλωτσια (επικινδυνο παιχνιδι) , φαουλ ειναι και η τρικλοποδια αλλα και η προθεση για τρικλοποδια (επικινδυνο παιχνιδι).
Δε μπορουμε επισης να μπαινουμε στις φασεις διεκδικησης της μπαλλας με υψωμενο το ποδι ή να κανουμε τακλιν με υψωμενο το ποδι (με τις ταπες) διοτι υπαρχει κινδυνος να βρουμε τον αντιπαλο σε ασχημο σημειο (εχουν σπασει ποδια ετσι), φυσικα αυτος ειναι ενας τροπος να μην μπαινει δυνατα στη φαση ο αντιπαλος (λογω φοβου) αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος.
Δε θελω να παρεξηγηθω ολα αυτα τα λεω και για μενα.
Υπαρχουν και αλλοι κανονες οπως οφσαιντ κλπ. αλλά επειδη λογω συνθηκων δεν μπορουμε να τους τηρησουμε καλυτερα να τηρησουμε αυτους που αφορουν τη σωματικη μας ακεραιοτητα.
Δεν ειναι δυνατον να τηρουμε κανονες οπως "οχι μπαλιά απο τον τερματοφυλακα με τα χερια κατω απο το κεντρο" και να αγνοουμε τους παραπανω που ειναι πιο σημαντικοι κατα την ταπεινη μου αποψη.

Επαναλαμβανω οτι δε θελω να παρεξηγηθω ολα αυτα τα λεω και για μενα και για την ομαδα μου.

Ανώνυμος είπε...

αγώνας τρίτης 3 ιουνίου 2008:

ενας αγωνας που τα ειχε ολα!κλωτσιες, ζαλαδες, χτυπηματα σε σπληνες και πλευρα...ενας αγωνας με παθος για τη νικη.
αφου βγηκαμε ολοι ζωντανοι απο αυτη τη μαχη παμε για αλλα.δε θα σταθω καθολου στα σκληρα μαρκαρισματα (και απο τις δυο ομαδες βεβαια) αλλα στην πληροτητα της ομαδας μου.Αν καποιος κατσει και σκεφτει πως παιζαμε πριν 4 μηνες θα μας κοροιδευε...η ομαδα συνεχιζει την ανοδικη της πορεια που εχει χαραξει και δε θα σταματησει ποτε.Η μεγαλη προσπαθεια του χασαβακου για ενοτητα και παθος εχει συμβαλει σε αυτην την πορεια!!μπραβο και ας τον δουλευουμε ωρες ωρες...Ειναι ενας πραγματικος προεδρος:μας βγαζει για φαι, μας δινει menshealth magazine προσεχει την διατροφη μας(ολα αυτα ειναι αληθινα οσο και να μη τα πιστευτε).Πλεον το ονομα της ομαδας εχει διαδωθει σε ολους τους γνωστους και μη.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ετσι με στοχο να γινουμε καλυτεροι.!!!

Την επομενη τριτη μαλλον θα ειμαι εκτος λογω τραυματισμων...αλλα θα βρισκομαι στο παγκο...και περιμενω την επιστροφη του αρρωστεια!!!!!


ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Unknown είπε...

καλά τι κάθεσαι και γράφεις ρε χάσα;

φοβερός αλλά νομίζω ότι οι διευκρινίσεις περί εγωισμού κλπ. είναι αυτονόητες! αυτό έλειπε!

εγώ δέχομαι πάντως τις επισημάνσεις σου για τους κανόνες αλλά σε κάθε περίπτωση αρκεί μόνο ένας: αν κάποιος ζητάει φάουλ είναι φάουλ

αν δεν ισχύει αυτό καήκαμε!

καλή ανάρρωση στους τραυματίες!

InTheWoods είπε...

Καταρχήν κάτι που ξέχασα Χασα χρόνια πολλά - εύχομαι να παίζεις μπάλα μέχρι 90σου.

Όπως λέει και ο Αρανγο εννοούνται αυτά! Από την άλλη αυτό που είπα για τα φουλ είναι οτι:εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν έχω καθόλου ποδοσφαιρική παιδεία. Αυτό σημαίνει ότι ούτε του κανόνες ξέρω καλά αλλά κυρίως δεν ξέρω ποια είναι η σωστή στάση άμυνας-και κάνω το αυτονόητο - βλέπω μπάλα και ορμάω. Υπάρχουν φορές που μου φεύγουν πόδια και χτυπάω τον αντίπαλο (πάντα χωρίς πρόθεση) αλλά έχω προσέξει ότι πολλοί φοβούνται χωρίς καν τους ακουμπήσω. Αυτό οφείλεται φυσικά ότι πηγαίνω σαν κριάρι και είναι λογικό. Απλά δεν ξέρω πόσο λογικό είναι την στιγμή που δεν είμαι μόνο εγώ το κριάρι να ζητάμε φουλ χωρίς να υπάρχει επαφή γιατί τότε οι μισές φάσεις που γίνονται είναι φουλ. και ποιος επίσης θα το κρίνει αυτό αντικειμενικά. Από την άλλη αν συμφωνήσουν όλοι να τα δίνουμε υπόσχομαι ότι θα το προσέχω περισσότερο αρκεί βέβαια να κάνουν όλοι. Το πάθος όμως φέρνει δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

El Cretan

Μεγαλος αγωνας....επιτελους επεστρεψε το παθος!

Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες....κλασσικα....και βεβαια καλη αναρωση σε ολους μετα τον πολεμο!
...λοιπον....για να βαλουμε και καποια πραγματα στην θεση τους....
1)ημουν σιγουρος πριν τον αγωνα,κατα την διαρκεια αυτου,ακομα και οταν χασαμε τον mecuo στο 3ο λεπτο,ακομα και οταν παιζαμε χωρις ουσιαστικα τερματοφυλακα απο το 4ο λεπτο,ακομα και οταν χαναμε με 2-0...πως τουτο το παιχνιδι ηταν δικο μας!και θα ναι παντα...οταν τα ματια μας γυαλιζουν ετσι,οταν παιζουμε με ενα συστημα..οποιο και αν ειναι αυτο!
2)πραγαματικα η ανοδος τον masai ειναι εντυπωσιακη ...μπραβο σε ολους.....στα αληθεια!ποτε μην υποτιματε την καρδια του πρωταθλητη ομως!!!!!:-)
3)arango και παλι arngo:και εξηγουμε:και μονο η παρουσια του εμπνευστη τουτης της τριτης,του δημιουργου του blog,του εμψυχωτη και εγκεφαλου της ομαδας μου αρκει να εχουμε τετοια speeda!οταν λειπει παιζουμε,οταν βρισκεται στο γηπεδο παιζουμε για να νικησουμε....καταληγω:dont even think about it!!!!
4)περι αθλητικης νομοθεσιας κτλ κτλ.....
ωραιος που κατεβασες ολο αυτο...και συμφωνω μαζι σου xasavako
ΟΜΩΣ...την επομενη φορα που θα ζητησεις faul και δεν σε εχω ακουμπησει .....σκεψου πως ειναι σαν να μου λες πως εχω προθεση να σου κανω faul,πως ισως να θελω να σε χτυπησω κτλ κτλ....ουτε που να σου περναει απο το μυαλο...και πιστεψε με....παρε την μπαλα και μπες στα δυχτια....μη αφηνεις υπονοιες για δολο!!(και χροοοοονιααα πολλα και διαδυκτιακα-η τουρτα -delicius!)
5)μεγαλο μπραβο στο mecuo,γιατι ξερω πως ποναει.....περαστικα!
6)ΕΛΑΑΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!

MILTETE:καθε φορα χαιρομαι για τουτη την θεληση....

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΟΥΛΟΙ(δεν θυμαμε επιθετο):περαστικα και στους 2...κρινονται πολλα απο την παρουσια σας!

ΦΩΤΗΣ:λες να παιξεις κρυφο back???!

ιδιαιτερα συγχαρητηρια στο παιδι απο την αλλη ομαδα,(επισης δεν θυμαμε ονομα)γιατι ειναι πολυ καλος αμυντικος,εχει πολυ καλο σουτ,και κανει τουμπες σαν τον trezor!!!

αυτα για την ωρα!σιγουρα θα επιστρεψω........

ΠΑΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

;-)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ...ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΟΝΥΜΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!

xasavakos είπε...

Προς Ινδεγουντζ:
εννοειτε οτι ξερουμε ολοι πως κανενα απο τα φαουλ δεν γινεται για να βλαψουμε τον αντιπαλο(εαν συμβαινει κατι τετοιο τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι). Συμφωνω με αυτο που ειπες να παιζουμε ολοι πιο προσεκτικα, γιαπαραδειγμα αυτο που ειπα "να μην πεφτουμε με τις ταπες ειναι κλασσικο" το εχω ακουσει πολλες φορες και απο τον παναχαφορτσα. Οσο για τις φασεις δε νομιζω οτι ειναι και παρα πολλες , εξαλλου οταν γινεται επικινδυνο παιξιμο το καταλαβαινουν ακομα και οι ιδιοι οι συμπαικτες του ατομου που το κανει, οι οποιοι πολλες φορες το λενε πρωτοι (ειναι ευκολο να το διακρινει καποιος).


Προς Ελ κρεταν:
εννοειτε οτι ξερουμε ολοι πως κανενα απο τα φαουλ δεν γινεται για να βλαψουμε τον αντιπαλο(εαν συμβαινει κατι τετοιο τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι). ρε μανωλιο προσπαθω να καταλαβω τι απ' οσα εγραψα σε εκανε να πιστεψεις οτι νομιζα πως ηθελες να με χτυπησεις ή οτι ηθελες να μου κανεις φαουλ εσκεμμενα ή οτι αφησα υπονοιες για δολο.
Sorry εαν αθελα μου σου εδωσα τετοια εντυπωση,δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να αφησω καμια αιχμη τετοιου τυπου προς το προσωπο σου, ειλικρινα.
Τα περισσοτερα φαουλ στον κοσμο γινονται κατα λαθος(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).
Λεω απλα (οχι εγω δηλαδη οι κανονισμοι) οτι δεν αποτελει κριτηριο το αν ακουμπας τον αντιπαλο παικτη ή οχι για την υπαρξη φαουλ.
Εαν γινεται επικινδυνο παιξιμο (εστω και κατα λαθος) ακομα και οταν δεν ακουμπας τον αντιπαλο τοτε αυτο λεγεται φαουλ.
Πρεπει να συμφωνησουμε ολοι σε αυτο παιδια, διοτι διαφορετικα θα το γυρισουμε σε καρατε κιντ.

Επισης να σου πω πως δεν εψαξα τους κανονες για να την πω σε καποιους αλλα για να σιγουρευτω γι'αυτα που ζητουσα μεσα στο γηπεδο και για να θεσουμε καποιους σημαντικους, κατα την αποψη μου, κανονες.

Συμφωνω με αυτο που ειπε ο μιλτος να παιζουμε ολοι πιο προσεκτικα (εννοειται και εγω , εσκασα κλωτσια στην πατουσα του παναχαφορτσα αθελα μου).

see you!

Ανώνυμος είπε...

Παμε μωρη ομαδααααα!!!!


Οι εκκολαπτομενοι και γεματοι εκπληξεις massai εχασαν δικαια απο τους λυσσασμενους για νικη αντιπαλους τους.

Οι τελευταιοι με πνευμα αλαζονα πρωταθλητη δεν ηθελαν να χαρισουν με τιποτα το παιχνιδι αυτο απο την ανερχομενη ομαδα μας!!

Ασχετο: Ρε μουνακια γιατι μας καβαλησατε το πρωτο εβερ ποστ δυο μολις μερες μετα την αναρτηση του και δυο μερες πριν την κανονικη αναρτηση καινουριου? Πολυ αναρχια την εχετε δει σ αυτην την ομαδα ετσι? Καλαααα.....

Ηταν ενα ματς σκοπιμοτητας και τακτικης και απο τις δυο ομαδες! Ολα για ενα σκοπο - την πολυποθητη νικη! Μεγαλο ντερπμι με παθος δυναμη και ανατροπες(σκορ και παικτων)!

Arango και galle μαγεψαν με τη μπαλα που επαιξαν! Απορω ο δευτερος γιατι δεν παιζει και μεσα! Μας τρελανε με τους ελιγμους του και μπραβο του, ηταν σαν να παιζει τη θεση του επιθετικου χρονια!! Απο κοντα και ο παναχα που για αλλη μια φορα απεδειξε οτι δεν ειναι τυχαιος παιχτης! Τα ειχα πει και την προηγουμενη φορα για τα αδερφια! Για μομ εχω ηδη ψηφισει galle .

Εμεις καναμε καποια λαθη οσον αφορα την τακτικη. Μειναμε πολυ πισω και καναμε και πολλες γιομες οπως ειπε ο αρανγκο! Πολλες γιομες ομως!

Αυτα σε συνδιασμο με τις κραμπες του yenomoon που τον εκαναν να μπουσουλαει μες το γηπεδο προκαλεσαν το αρνητικο αποτελεσμα για την ομαδα μας! Ρε παλιοτρομπα κοψε το ποτο, σε χαλαει! Μη μας πεις παλι οτι ευθυνονται τα παπουτσια για τις κραμπες! Ελπιζω να διαβασες το επιμαχο αρθρο!

Οσον αφορα τη σκληροτητα του παιχνιδιου αυτη υπηρχε και ηταν αρκετη! Θυμηθηκα αυθορμητα την πρωτη φορα που εγινε συζητηση για σκληρο παιχνιδι το οποιο προκαλεσε ο ρεπσολ (φιλος μακαο και γενομουν). Ο Φωτης τοτε ειχε πει την ιστορικη ατακα ' Που πας ρε μεγαλε? Θα μου διαπερασεις τα ποδια?'. Θεικη απαντηση!

Πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι τωρα πια που εχουμε μαθει να παιζουμε καπως καλυτερα. Δε λεει να φυγουμε με κανα σπασμενο ποδι, χερι, κεφαλι! Εμενα δε με νοιαζει να πεσω κατω απο σκληρη μαχη σωμα με σωμα(σπρωξιμο, τραβηγμα φανελλας) για διεκδικιση μπαλας αλλα να με φαει η μαρμαγκα μεσω μιας καρατιας δε λεει! Τα παραπανω σχολια ειναι για ολους εννοειτε!

Τα λεμε!!
Granitas
(Μια μικρη παραλλαγη στο nickname τωρα για το καλοκαιρι)






Υ. Γ. Το τελευταιο γκολ πολυ ακυρο. Ειχα τραβηχτει μπροστα νομιζοντας πως το πλαγιο ηταν δικο μας! Μηπως με ειχε ζαλισει ο galle?

Y. Γ. Μιλτο παμε καλογρια αυτο το σκ για καμια ρακετια? Οχι καρατια ρε, ΡΑΚΕΤΙΑ!! Χαχαχαχαχα!! Μιλαμε!

Υ.Γ. Κανα ματσακι αυριο κανεις? 'Η Κυριακη?

Υ. Γ. Γενομουν ξεκολα και πιες καμια κοκα κολα!

Ανώνυμος είπε...

"...με πνευμα αλαζονα πρωταθλητη..."

καλό κι αυτό

nick είπε...

paidia ego tha po liga pragmata 1. to mati mou exei maurisei 2.polu kalos agonas pisteuo ton eixame mexri pou ton pano ton epiasan oi krampes kai o arango ekane oti ithele sto kentro 3.psifizo opos oloi katalabate arango 4.den exo 5.poluy kalo paixnidi ego hmoun ptoma oloi tin allh mera kai den mporousa na kounitho mou arese polu pou pe3ame etsi 6. se kapoion pou eipe oti den tha 3ana nikisoume na me pistepsei oti tha uparxei kai tha ginei xamos se auto to paixnidi 7.perastika kai stous allous traumaties toutou tou paixnidiou
8. sugxaritiria



pros to paron geia sas

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα νικο δε σε καταλαβαινω τι γραφεις.!!μη βιαζεσαι.μαθε τυφλο συστημα τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΧΑΦΟΡΤΣΑ¨: ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ , ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο για την νικη στους αντιπαλους.Νομιζω οτι δυσκολευτηκαν αρκετα.Χαρακτηριστικο του ματς ηταν το καρατε και το κλωτσοαγκωνιδι,αμφωτερα πηγε συννεφο.
Μαn of the karate o inthewoods και ΜοΜ o fotis ( απορω πως δεν εχει παρει ψηφο ακομα).Οποιος του ειπε να κατσει αμυνα ειπε σοφη κουβεντα γιατι μπροστα δεν εκοβε ουτε με βαλε...
Πολυ καλο παιχνιδι και απο arango.Ισως ευθυνομαι λιγο για την ηττα καθως αφησα αβοηθητη την ομαδα λογω τραυματισμου οταν το σκορ ηταν 3-2 και στην ουσια παιζαμε με 6 παιχτες.Μαλακα xasavako και μαλακα graniti δεν φταιει το αλκοολ αλλα τα παππουτσια που φοραω στη δουλεια,ξεκολλατε απο το μυαλο σας,ακομα και τωρα που γραφω νοιωθω καμμενες τις γαμπες...
Πρεπει να σταματησουν οι πολλες γιομες,μερικες φορες ειναι ανουσιες,μην καταντησουμε σαν την ελλαδα του euro 2004.Ναι ετσι πηρε την κουπα αλλα εμεις δεν θα παρουμε καμια κουπα στο τελος.Μονο τα αρχιδια μας θα παιρνουμε.
Απ'οτι φαινεται τα παιχνιδια θα κρινονται στο γκολ και θα ειναι ντερμπι.

ΥΓ1 Ευχαριστω τους συμπαικτες μου,που μετα απο καιρο εχουν καταφερει να καταλαβουν-αφομοιωσουν το συστημα που εχω πει.Εχει αρχισει και αποδιδει (βλεπε μεγαλη βελτιωση xasavakou-graniti).

YΓ2 Μεγαλη επιστροφη της arrwstias την επομενη τριτη.

ΥΓ3 Την τριτη παιζει η εθνικη στις 21.45 .Η θα παιξουμε νωριτερα κατα τις 8 η να το κανουμε δευτερα.

Ανώνυμος είπε...

εγω ο μακαο δηλωνω οτι σταρχιδια μου κι αν δε δω την ομαδα του γκαγκατση...φιλε πανο.οποτε μου πειτε παιζουμε.εδω ειναι το αληθινο ποδοσφαιρο!!!!

ο γρανιτης ερχεται ανανεομενος μετα απο ενα υπεροχο βραδυ στις αγκαλιες μαυρων κοριτσιων στα φιμισμενα δρομακια της πλατειας θεατρου στην αθηνα...μαυρη καλλονη τον παρεσυρε σε κακοφημο μοτελ αλλα τον προλαβαμε πριν περασει τις πυλες της ηδονης και της αμαρτιας...και ετσι το ριξαμε στα σουβλακια σε γωνιακο μαγαζι στην ομονια παρεα με πρεζακια και τρελους....

προσεξτε τον εχει γυαλισει το ματι του...

Ανώνυμος είπε...

YORGOS

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ...

ΜΑΚΑΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ....

xasavakos είπε...

ΜΗΤΣΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΡΑΝΓΚΟ ΜΙΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ ΚΡΕΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. Ο ΙΝΔΕΓΟΥΝΤΖΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΣΟΥΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ 7.45.

ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ , ΔΕ ΛΕΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Fotis

elpizw o megalos sismos na min tarakounise tous antipalous kai peksoun kala tin epomeni fora...
Gia deutera einai kalutera na peksoume( kai o elcretan einai mesa) gia na min trexoume panikovlitoi tin triti...
Niko sorry gia to mati...!!

Perimenoume enimerwsi!!!

Ανώνυμος είπε...

Nα το κανουμε δευτερα μιας και υπαρχει αρκετο ενδιαφερον για την αλλαγη αυτη! Μας βολευει ολους νομιζω.

Θα παρω να κλεισω κατα τις 9.00. Αν καποιος εχει να προτυνει αλλη ωρα να το πει.

Αρανγκο μου εισαι οκ εσυ για την αλλαγη?

Παντως εγω και για αργοτερα απο 9 δεν εχω προβλημα αν βολευει καποιον!

Ανώνυμος είπε...

fotis

gia poio nwris apo 9 den ginetai?????

nick είπε...

gia na blepo sumetoxes gia simera

1. macao
2. yenomoon
3. gorchky
4. arrwsteia
5. granitis
6. xasavakos

Ανώνυμος είπε...

ekleisa ston axaiko gia simera. den vrika sto athlopolis.

To gipedo einai stin perivola panw apo carfour, deksia opws pame gia glauko!

Gipedo 6x6 stis 8.


1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4.

Ανώνυμος είπε...

o arrwsteia einai ektos
o yenomoon?as ton parei kapoios

logw euro de vlepw na mazeuomaste

Ανώνυμος είπε...

re macaca esy mporeis? pare kai to yenomoon!!

inthewoods?
arango?
foti pou eisai?
manol!!

Mi to hasoume to matsaki simera!!!!

Ανώνυμος είπε...

1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4. inthewoods
5....

Ανώνυμος είπε...

elcretan-fotis mesa!

Ανώνυμος είπε...

1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4. inthewoods
5. elcretan
6. fotis
7. macao
8. koulou

xasavakos είπε...

1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4. inthewoods
5. elcretan
6. fotis
7. macao
8. koulou
9. yenomoon

pame ligooooo

Unknown είπε...

mitsos gkotsidakias out
egw 8a kserw se kamia wra

Ανώνυμος είπε...

ela kai paizoume anamoikta re, na gelasoumen!!!

awdqfafAFAFFE3wfwe
wESFAEGFWERASFDSDVSDWDWDWDWDWDWDWD

Ανώνυμος είπε...

1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4. inthewoods
5. elcretan
6. fotis
7. macao
8. koulou
9. yenomoon
10.skondreiros

Ανώνυμος είπε...

1. granitis
2. hasavakos
3. gorchky
4. inthewoods
5. elcretan
6. fotis
7. macao
8. arango
9. yenomoon
10.skondreiros
11. edinio
12. cesar

xasavakos είπε...

pros MACAO.

Apopse etoimasoy gia σκληρο παιχνιδι , και για ντριπλες που δεν σου εχουν ξανακανει. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!:!

Ο ΑΡΑΝΓΚΟ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

xasavako tha xarw na katsw amyna...kai mi tolmiseis na zhthseis faoul opws kaneis sto el cretan,egw de tha xarisw.tha sou kopsw to kwlo

xasavakos είπε...

θα μας κλασεις τα παπαρια! Ο Μανωλιος ειναι μαζι μου.

Ανώνυμος είπε...

ενα σου λεω παρε επικαλαμιδες σαν αυτες που φορανε τα ματ....

παναγιωτι ελα σαν αστακος αλλιως θα φυγεις σαν λαγος!!!!

xasavakos είπε...

KAT'ARXHN MH LES ONOMATA.
KAI DEYTERO...
KAPOIA MERA ENAS PAIKTHS THA SE KANEI NA ΚΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...
ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ενας παικτης με εχει κανει να κλαψω απο συγκινηση. ο στελιος μανωλας...γιαυτο ετοιμασου να παρεις πισω οσα ειπες.

http://www.youtube.com/watch?v=DozSpZyp5tA