Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

έλειπε ο γρανίτης

παρόλα αυτά έγινε ένα ωραίο ματς που τα είχε σχεδόν όλα.. για την ομάδα μας να πω ότι παίξαμε πάρα πολύ καλά με αυτοματισμούς και ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση και τη γνωστή αυταπάρνηση στην άμυνα.. αν δεν ήταν οι χαμένες ευκαιρίες θα το είχαμε καθαρίσει το ματς

για μομ ψηφίζω σέζαρ

p.s. περαστικά στον bruno!!!

6 σχόλια:

InTheWoods είπε...

Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι - θύμιζε τις παλιές καλές μέρες - Να σας θυμίσω Μασσάι οτι η ανάκαμψη σας ήρθε μόλις τραυματίστηκε ο αμυντικός μας. Βέβαια ήταν αισθητή και η απουσία του Γρανίτη. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΜοΜ τον arango γιατί είναι το κλειδί οργάνωσης της ομάδας μας. Το αξίζει βέβαια και ο cezar. Απο την άλλη μήπως ο Γρανίτης είχε μυριστεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και προτίμησε τον πάγκο??

xabales είπε...

Καλό παιχνίδι, είχε πάθος, φταίει το ότι δεν έχουμε καλά παπούτσια:>

xabales είπε...

ψηφίζω τις σωστές περίπου θέσεις που κρατήσαμε στο γήπεδο

granitis είπε...

Hello παιχτουρια!!

Ωραιο το παιχνιδι με πολυ παθος και δυναμη!!

Φοβερη επιστροφη Αρανγκο που εδειξε πως δεν το ξεχναει ευκολα !! Ειδικα τωρα με το καινουριο σορτσακι παει με χιλια!! Ωραιοι αυτοματισμοι απο την ομαδα του ειδικα στα τελειωματα των φασεων!! Μεγαλο παιχνιδι και απο Cezar που μας κερασε κανα 2 εντυπωσιακα γκολακια!! Επισης πολυ καλη αμυντικη λειτουργια στην αμυνα απο μπρουνο και χαβαλε!!

Οσον αφορα τους Massai η ομαδα επιασε μετρια αποδοση και δεν πιεσε οσο θα επρεπε με αποτελεσμα η μπαλα να φτανει ευκολα στην αμυνα οπου zorzvrahni και gorchky εκαναν οτι μπορουσαν για να αναχαιτισουν τις επιθεσεις ντιογο και αρανγκο!!

Προς το τελος η ομαδα ανεβηκε και με τον μεγα παιχτη πολυκλειδι Κουλού να αναλαμβανει δραση εκλεψε απ το τσεπακι των αντιπαλων τη νικη!!

Ψηφιζω κουλού για τις γνωστες-αγνωστες κινησεις reference και για την ποιοτητα επιπεδου Ζιντα(ν) που προσφερει στη διοργανωση!!


Με εκτιμηση,
ο Γρανιτης!!!





υ.γ.1: Οι Massai πρεπει να μειωσουμε την καταναλωση πιτσας ειδικα πριν απο τον αγωνα της Τεταρτης!!!

υ.γ.2: Η νικη αφιερωμενη στον ηγετη γενομουν για το τελευταιο του ματς πριν ενταχθει στην εθνικη των ενοπλων δυναμεων!!!

xasavakos είπε...

kante ena post na ginei ths poutanas....!

xasavakos είπε...

exei dikio o inthewoods poy leei oti epaizan mε paikth ligotero.
ψηφιζω αρανγκο μονο και μονο επειδη εχει την ικανοτητα να μεταρφωνει μια ολοκληρη ομαδα.
απο εμας ξεχωρισε ο μαγος κουλου που στο τελος εδειξε να καθαριζει μονος του το παιχνιδι.

για παμε να δουμε πωσ θα διαμορφωθουν οι ομαδες μετα τις τελευταιες φυγες παικτων για τα συνορα.