Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Απολογισμός



Αυτήν τη φορά θα αφήσω σε κάποιον άλλο τον απολογισμό...

Υ.Γ. Η φώτο είναι πειραγμένη. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική.

20 σχόλια:

InTheWoods είπε...

Εύσημα εγώ δίνω και στις δύο ομάδες. Νομίζω ότι δεν ξεχώρισε καμία εχθές και ότι το παιχνίδι ήταν απόλυτα αμφίρροπο και με καλό θέαμα.
Ένα μυστήριο που έχει προκύψει είναι με τι αλείφει τα παπούτσια του ο xasavakos το οποίο υλικό περνάει στην μπάλα και είναι αδύνατον να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Από εδώ και πέρα προτείνω να γίνετε έλεγχος ουσιών στα παπούτσια.
Επίσης γκολ του τύπου μπιλιάρδου (δλδ μετά από 5 κόντρες και άνω) και του τύπου στήνω καντίνα στην μεγάλη περιοχή, να μην τα μετράμε πλέον έως γυναικεία.
Αυτά από τον Μέσα Στο Δάσος, προτείνω σαν best player τον arango ο οποίος αποτελεί την ψυχή κάθε ομάδας.

InTheWoods είπε...

Και μια μικρή διαφήμιση.
Έχω δημιουργήσει ένα blog
http://strofilia.blogspot.com/
για το δάσος του Καϊάφα στο οποίο μπορεί να γράφει όποιος έχει κάποια πληροφορία για το μέρος. και μια προσωπική ιστοσελίδα
http://users.ach.sch.gr/santas

Unknown είπε...

εγώ ψήφισα macao.. το έψαχνε εδώ και καιρό αυτό ματς. χτες ήταν πραγματικό τρένο στα πλάγια..

Ανώνυμος είπε...

Ηταν ενα εππικο ματς με ενδελεχεις ανατροπες στο σκορ και στις συγκινισεις (τι γραφω ο ποιητης).

Συγχαριτηρια στους νικητες. Σε μεγαλη μερα ο arango που με ειχε μουρλανει στη ντριμπλα. Τον ευχαριστουμε για οσα κακα εκανε στην πρωην ομαδα του (εσχατη προδοσια λεγεται), την επομενη φορα που θα χτυπησει την πορτα μας θα τυχει αναλογης αντιμετωπισης.
Ωστοσο ηταν ολοι τους αξιοι αντιπαλοι και θα χαρουμε να μην τους τη ξαναχαρισουμε.
Πολυ καλες ενεργειες κι απο Φωτη που συναντηθηκαμε αρκετες φορες στο παιχνιδι. Καποια στιγμη ομως αλλαξε πλευρα και εμπαινε απο δεξια!! Γιατι αυτο? Μηπως επεφταν στο κενο οι μεχρι τοτε προσπαθειες του?

Μελανο σημειο του ντερμπι η κοντρα arango χασαβακου για διαιτητικα θεματα που λιγο ελλειψε να τους κανει να πιαστουν στα ποδια!!

Τελος παιρνω πανω μου την ηττα της ομαδας. Η αμυνα μας εμπαζε. Δυο τρια παιδαριωδη λαθη ηταν αρκετα για να τους χαρισουμε τη νικη.

Αυτα για τωρα, ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μας γιατι παει απο το καλυτερο στο καλυτεροτερο!!


Υ.Γ. Ψηφιζω arango εννοειτε! ρισπεκτ μαν!!

Υ.Γ. Το κοπελι τι κανει? Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να παιξει στο επομενο ματς.

Υ.Γ. Ο χασαβακος τελικα ποσα γκολακια εβαλε?

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

συγχαρητιρια αντι για συγχαριτηρια

συγχωρεστε με.

Ανώνυμος είπε...

Kanenas den ksexwrise idietaira sto xtesino mats.sto prwto hmixrono h omada leitourghse swsta enw sto deutero emfanise kapoies adynamies kuriws apo to kentro kai katw.
Man of the match kai pali o xasavakos
gia thn diarkeia poy eixe sto paixnidi oso kai sto oti ginetai kalyteros oso pernaei kairos.

Ανώνυμος είπε...

nai ayto to paixnidi to perimena kairo twra.dynami pathos xylo(kalo einai na peftei).sygnwmi na zhthsw apo ton nikolaki gia tis fwnes pou tou evaza .polles oi kontres m me milto kai arango...

kalo mats kai apo pano .assist kai agios o theos

adios amigos kalh 17N.

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

Συγχαρητηρια το βρηκα επιτελους! Απο την αρχη δεν μου πηγαινε καλα. Τ9 αθανατο!

InTheWoods είπε...

Ti lete gia enan extra agona Pemti i Paraskeyi?????

Ανώνυμος είπε...

fgdsgdg

Ανώνυμος είπε...

sugxorise teknon mou macao. mporo na omologiso oti auti tin fora den eixa tis antoxies pou eixa tin roigoumeni ebdomada an kai euxaristithika duo faseis opos to taklin sto giorgo( sugnomi giorgo)paidia min anisixite o xasavakos apla alifei ta papoutsia tou me ladi prin fugoume apo to spiti min anisixite. akoma na kalosiriso ton metsoue i metsouo exo ksexasei pos ton lene kai telos tha doso tin psifo mou ston paixti ladi fisika gia ta 6 goalakia pou ebale. edo omos irthe i ora na sas enimeroso oti logo enos traumatismou stin astragalia perioxi tou podiou
o giatros tis omadas eipe oti prepei na lipso to ligotero enan mina apo tis agonistikes upoxreosis alla siga mi lipso enan mina apo ton deutero agona na me perimenete



me agapi
psiktikouli

Ανώνυμος είπε...

psiktikoulis


a kai polla sinxaritiria se auto to paidi pou legete aragno giati me enan periergo tropo auto to paidi se opoia omoda kai na paizei nikaei

p.s i panatha pote paizei

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

Εγω ειμαι μεσα για εναν αγωνα αν υπαρχει διαθεση και απο τους υπολοιπους. Για κανενα 5χ5 αυριο παρασκευη. Και πολυ μας ειναι γιατι δεν βλεπω και πολυ ορεξη. Εχουμε και σημαντικη απωλεια απο ψυκτικουλι του οποιου ο αστραγαλος εχει γινει τριπλασιος!

Αλλιως in the woods παμε σε κανενα δασακι για κρυφη προπονηση!Παπουτσια πηρες?

Λοιπον τι λετε για παρασκευη?

xasavakos είπε...

χαιρετω τους συναγωνιστες.συμπαικτες και αντιπαλους.

λοιπον παληκαροπουλα για ΜΟΜ ψηφιζω (και συμφωνω με τον αντιπαλο εντος γηπεδου και φιλο εκτος αρανγκο) τον τυφωνα-μακαο.ο (υπερ)ανθρωπος τα εδωσε ολα.ηταν στιγμες που ενιωθα που θα παρασυρει μπαλλα,συμπαικτες και αντιπαλους στα δυχτια. ηταν απλα
α σ τ α μ α τ η τ ο ς!

Για καλυτερο γκολ ψηφιζω αυτο του γιενομουνακιου ο οποιος,περιπου απο το κεντρο του γηπεδου και θεση πλαγια αριστερα με ενα δυνατο συρτο ευθυβολο σουτ εστειλε τη μπαλλα στην απεναντι γωνια του αντιπαλου πορτιερο.

προτεινω στον εμπνευστη-δημιουργο-αρανγκο να διεξαγεται καθε εβδομαδα ψηφοφορια και για το γκολ της αγωνιστικης με 3-4 υποψηφιοτητες καθε φορα.ιφ γιου ντον'τ μάιντ.

το ματς ηταν οντως δυνατο και σκληρο σε καποια σημεια.αρανγο δεν πιστευω να μου κρατας μουτρακια ρε παλιοπαιδο για το σκληρο μαρκαρισμα.συμβαινουν σχεδον σε καθε παιχνιδι αυτα.it was just a foul,το οποιο το πηρες!(εκνευριστηκες πολυ ομως ρε παιδακι μου).Συνιστω σε ολους(πρωτα στον εαυτο μου)ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση και προς θεου μη ξεσπασει καμμια βεντετα.Ημαρτον κυριε.
για την ομαδα μου εχω να πω οτι για εναν ακατανοητο λογο δωσαμε το παιχνιδι."Παικτες πουλημενοι η ομαδα δεν πεθαινει"(γρανιτης,μιχαλης).

Ολα πηγαιναν καλα μεχρι τη στιγμη που ο george galle(καρατε κιντ) antikatesthse ton inthewoods stο αντιπαλο τερμα (μαυρη η ωρα).ωρες ωρες αυτο το παιδι μοιαζει να εχει ελατηρια στα ποδια.ευτυχως που εβρεχε και του βαλαμε κανα 2 γκολακια.
φοβερη εμφανιση εκανε (παρα την πολυμηνη απουσια του) και ο μεγαλος τεχνιτης απο το σαο παολο,μετσουε ή μετσουα ή μαλλιας.Τον ευχαριστουμε για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε(και που δεν εβαλε γκολ οταν αλλαξε στρατοπεδο).

ειμαι μεσα για αγωνα την παρασκευη αλλα μονο εαν παιξει ο 'βασιλιας του γκαζον' το ινδαλμα μου η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη φυσιογνωμια που περασε ποτε απο το γηπεδο της εγλυκαδας, για το φώτη λεω.
Μανολιο γραψε μας νεα για τον τραυματισμο σου, δεν ειναι αναγκη να σου θυμήσω οτι σε αγαπαμε και σε θελουμε κοντα μας και οτι πρεπει να βαλεις ΑΔΣΛ ή (αλλιως) ADSL στο σπιτι σου.

Unknown είπε...

δεν τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα... πολλούς τραυματισμούς ακούω..

καταρχήν εγώ για αύριο δεν είμαι μέσα.. δεν μου κάνει για ποδοσφαιρομέρα η παρασκευή.. Αλλά με όλες τις αναποδιές που έχουν προκύψει δε βλέπω να μαζευόμαστε ούτε καν για δευτέρα... Τεσπά δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά προτείνω να ξεκινήσουμε από νωρίς τη διαδικασία συλλογής παικτών για να προλάβουμε τα χειρότερα..

Όσον αφορά το συμβάν με το xasavako θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία βεντέτα αλλά ΑΝ ΜΕ ΚΛΑΔΕΨΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ........

Όχι, όχι πλάκα μην ψαρώνετε!! :-)

Καλή ιδέα για την ψηφοφορία για γκολ της αγωνιστικής. Απλά μετά το τέλος του αγώνα να συμφωνούμε στο ποιά θα είναι υποψήφια...

Αυτά για σήμερα.. Περιμένω και τους άλλους να εμπλακούν (βλ. μανολοφώτηδες)..

τσαο

InTheWoods είπε...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δηλώνουμε για την Δευτέρα. Πάντως και 12 να είμαστε νομίζω ότι μια χαρά βγαίνει το παιχνίδι.
1. InTheWoods (με νέα παπούτσια)
2. Arango
3. Granitis
4. Xasavakos

Ανώνυμος είπε...

panahaforza,

η ψηφος μαζι με τα περαστικα μου πανε τιμητικα στον μανωλη για το παθος του.εβαλε τα ποδια του στη φωτια. η ομαδα σε ευχαριστει...

Ανώνυμος είπε...

panahaforza,mitsos
τη δευτερα μαζι με φωτογραφικη για παρουσιαση ομαδων.ελπιζω να δημoσιευτουν και στο blog μαζι με videaκια απο θεατρινισμους αδερφου galle για penalty καθως και τακλιν επιπεδου Coloccini απο graniti.

Ανώνυμος είπε...

n

Ανώνυμος είπε...

kalhspera se olous sas....!!!

el cretan edw....

loipon...asxhma mallon ta nea...thn pempth ebgala tous epidesmous...kai paraskeyh stamathsa ta antiflegmonwdoi...
pleon pataw to podi...ma nomizw pws isws ligo ponaw akoma...
me megalh mou luph...8a apousiasw ston epomeno agwna....alla an yparxei anagkh 8a er8w na paikcw terma....h apla na sas kamarwnw...
do my best...
me sygkinisate gi ata sxolia!!!!thanks to all!!!!
pshfizw arango gia MOM...giati to paidi einai ektos apo genimenos nikhths...megalh kardia...!!!
sthn epomenh episkepsh mou sto blog...8a 8ela na kanw kapoies protaseis gia thn synanthsh ths deyteras !!!
na stai oloi kala!!!
give peace a chance!!!!
:=)

me agaph!!! el cretan!!!