Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Θέλουμε αντίπαλο!!

Θυμήθηκα αυτό το συνθηματάκι από τα χρόνια του δημοτικού εντελώς συνειρμικά αλλά δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο... Ταιριάζει στην περίπτωσή μας..

Ελπίζω η ομάδα της βροχής (τώρα που το σκέφτομαι δεν έβρεχε χτες, λέτε;;;;) να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει στις εμφανίσεις που της επέτρεψαν να φοράει τα περιβόητα χρυσά γράμματα στις φανέλες..

Όσον αφορά την δική μας ομάδα, τι να πω; Ήμασταν που ήμασταν, είχαμε και την τύχη ο Τζαβάρας να μας φέρει παικταρά, οπότε η σεμνή τελετή έληξε νωρίς.. Όλοι έλαμψαν με την παρουσία τους απλά να υπογραμμίσω ότι με πανάχαφορτσα και γάγιε πίσω δεν περνάει κουνούπι κι όλοι είναι ελεύθεροι να τρέχουν ξένοιαστοι μπροστά.. Σκανδαλιστικό προνόμιο η παρουσία τους..

Α! Μαν οβ δε ματς (ολίγον σικέ) αυτοδικαίως ο ελκρέταν που έχασα τον αριθμό των γκολ του.. Έβαζε και για τον Φώτη!!

Άντε αυτά περιμένω αντιδράσεις

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

YORGOS

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΠΙΚΑΡΕΙ Ή ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΑΣΤΕΪΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΩΣ «ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ) ΚΑΙ ΟΤΙ «…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ(;)» ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ…..

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΟΜ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ARANGO ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ – ΣΕΝΤΡΕΣ ΚΑΙ MANOLETE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ.

Unknown είπε...

Έλα γιώργο,

εγώ επίτηδες δεν σχολίασα το χτεσινό γιατί πιστεύω ότι δεν αξίζει μεγάλης προσοχής..

Ας μην του δίνουμε συνέχεια. Εγώ νομίζω ότι έχεις 100% δίκιο, απλά μην δίνεις σημασία σε λόγια που λέγονται (όπως και από ποιόν λέγονται). Κατά μια διαβολική συμπτωση έχεις και εσύ και ο μήτσος την ατυχία να πέφτετε στις περιπτώσεις.

Τώρα γενικά προς όλους γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τα μισόλογα και τα "ναι μεν αλλά" και σαφώς να καταδικάσουμε αντιαθλητικές ενέργειες από όπου και αν προέρχονται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες γίνονται.

Όταν ένας παίκτης ΣΚΟΠΙΜΑ και ΑΠΟ ΠΙΣΩ κλωτσάει έναν άλλο ΚΑΤΙ πρέπει να λεμε ΟΛΟΙ. Συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Προτείνω να πάρουν όλοι θέση.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε αντίπαλο!!! Θα συμφωνήσω με τη φράση του αρανγο…και να ζητήσω συγνώμη για τις απαράδεκτες εμφανίσεις μας που αν μη τι άλλο χαλάνε και το δικό σας παιχνίδι .και αυτό δε θα λυθεί με το να φέρνουμε παικταράδες στην ομάδα όσο λείπει το πάθος …τώρα αν έκανε κοντρόλ καλό ο ένας ή έκανε λάθος πάσα ο άλλος είναι το λιγότερο .λείπει η συνεννόηση και την θέση της παίρνουν οι φωνές φωνές .όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι .αλλιώς …οι ομάδα του αρανγκο και των άλλων παιδιών θα ψάχνουν για άλλους αντίπαλους .!!αυτά .και να σημειώσω ότι πόναγα από την αρχή του αγώνα(στον τέλη το λέω αυτό).τέλος ,γιωργο ηρέμισε ,ότι ακούς είναι της στιγμής όλα μετά ξεχνιούνται .πάνω στην ένταση νομίζω είναι όλα και αυτό φαίνεται ότι παίζουμε ακόμα μπάλα όλοι μαζί…κοιτά να έρθεις την άλλη φορά και συγχώρεσε μας αν άκουσες κάτι …αλλά μια ομάδα χωρίς νίκες(π.χ Λάρισα) έτσι αντιδρά καμία φορά…(δεν είναι δικαιολογία ,αλλά νομίζω ότι επηρεάζει κάπως).
αυτά.. φιλικά προς όλους

.αααα και ελεκτραν…η ρακί δικιά σου!!!

nick είπε...

paidia afiste ta logia xero polu kala pios ftaiei gia ola auta.pios allos, mas matiase o 5x5.a re 5x5 ti mas kaneis den peirazei i omada tis broxis tha xana epistrepsi stous gemato pathos agones tisego tha psifiso gia mom ton arango giati ta melomakarona fenete pos ekanan megali dulia ta xristougena se antithesi me kapious allous kai pistepsteme tha ton exete ton antipalo arkei o xasavakos na me akoui gia sas

Ανώνυμος είπε...

epitrepsate mou na epimeinw sto atyxes peristatiko. den thn eida thn fasi giayto den mporw na ekferw apopsi oute peri prothesis oute peri dikaiologhmenhs h mh antidrashs. Tha pw mono oti den prepei tetoia symvanta na xarakthrizoun ena mats kai dystyxws ayto synevh xtes. kalo einai na yparxei eyxaristo klima kai antagwnistiko vevaiws alla na mhn ton pairnoume ton agwna kai poly sta sovara. egw proswpika paizw gia na riksw ligo thn mpaka.
Na epainesw loipon thn omada twn masai gia thn prwtovoulia dhmiourgias fanelas pou symvalei sthn asteia diastasi tou thematos kai proteinw na tonwsoume ligo ton xasavako giati mou fainetai oti oso paei thn xanei thn mpala. mhn ton vlepete etsi, egw pisteyw sayton giati oti kaneis sta 15 sou mporeis kai sta 30. filika
" o synhgoros tou diavolou " h alliws tzav

Ανώνυμος είπε...

Για τον Νίκο,

Φτου...Φτου..
Μην σας ματιάσω!!!

Ο 5Χ5 δεν φέρει καμία ευθύνη, δεν διακίνησε DVD με την/τις επίμαχες φάσεις και δεν παραβρέθηκε σε συζήτηση περιγραφής των φάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα πρεπει να γινεται καποιος τσακωμος για να γραφουμε ολοι στο blog?
Προσωπικα πιστευω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη,αφου ετσι και αλλιως μολις τελειωσει το παιχνιδι ολα ξεχνιουνται πολυ γρηγορα.
Αν ειχαμε προσωπικες διαφορες τοτε θα την ειχαμε ληξει προωρα την γιορτη και ο καθενας θα την εβγαζε καθε δευτερα σπιτακι του βλεποντας ταινιες.
Ας ειμαστε καλα που μπορουμε και μαζευομαστε και ξεδινουμε λιγακι.
Οσον αφορα το παιχνιδι για δευτερη συνεχομενη φορα ημασταν απαραδεκτοι!
Αν επαναληφθει και τριτο σερι τσιμπουκι(γιατι περι τσιμπουκι προκειται και οχι ηττας) την επομενη δευτερα,τοτε θα πετυχουμε ιστορικο χατ-τρικ αθλιων εμφανισεων!
Παλι καλα που υπηρχε και ο μιχαλης και μαζεψε λιγο το σκορ,θα μπορουσε να ειχε ληξει 18-2.(αυτο λεγεται γαμησι ανευ λιπαντικης ουσιας).
Συγχαρητηρια στους αντιπαλους.φοβερες κεφαλιες του μανωλιου,ο arango σταθερος και ουσιωδης,μητσαρα εισαι βραχος και ο μιλτος ακουραστος.
Απορω ρε jorge γιατι χαραμιστηκες ετσι?σου αξιζε προφανως κατι καλυτερο στην καριερα σου...
Νικος και τζαβαρας κατι παραπανω απο ικανοποιητικοι.
Ελα παμε και στα δικα μας τα ρεζιλικια...
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χασαβακος-macao μετα τις γιορτες εχουνε μεινει ασφαιροι..να φερουμε ενα παπα να κανει ευχελαιο μπας και σωθει η κατασταση..
Οσο την αμυνα μας θελει καλυτερη συννενοηση μεταξυ νικου-graniti και πιο πολυ νευρο...
Βεβαιως δεν παραλειπω και τα δικα μου χαλια για να λεμε και του στραβου το δικαιο.
ΜοΜ ο el cretan(καλα καψιματα).
Ελπιζω δευτερα να τα παμε καλυτερα..

Υ.Γ1 el cretan ευχαριστω για τις πληροφοριες-συμβουλες περι κραμπων.σου προτεινω να γινεις προσωπικος μου γιατρος.....

Υ.Γ2 Περαστικα σε panahaforza-macao αν και οι τελευταιες μου εγκυρες πηγες αναφερουν οτι macao θα απουσιαζει το επομενο παιχνιδι.

xasavakos είπε...

Γιωργο εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα μαζι σου και με κανενα απο κανενα (αισθανομαι πολυ μαλακας μονο που το λεω) συμφωνω απολυτως με πανο για το θεμα της διαμαχης,μην κολλαμε εγινε μια ασχημη φαση ειπωθηκε μια κουβεντα παραπανω, αλλα εως εκει ρε παιδες, τελος, αφου κανουμε καλη παρεα μην το χαλαμε και μη χαλιομαστε.εννοειτε πως καταλαβαινουμε ολοι πως δεν υπαρχει κακη προθεση στα μαρκαρισματα εχουμε φαει ολοι "ξυλο" και εχουμε δωσει μην το αναλυουμε τοσο καθε φορα.
αυτα για την ωρα πρεπει να φυγω θα επανελθω εαν χρειαστει για το θεμα.
ψηφιζω ελκρεταν εαν και πιστευω οτι μας γαμησε μονο και μονο για να μην στερηθει τη ρακι ο παλιο γκει.

πεντεχπεντε εισαι τρελο αλανι!

Ανώνυμος είπε...

EL CRETAN

Χαιρετω και γω ολους απο την πλευρα μου....
αφου λοιπον ανοιχτα μιλαμε...και παντα καλο το βρισκω αυτο...ηρ8ε και η σειρα μου...
Μπορω να καταλαβω τα παιδια(μητσο-γιωργο),και θεωρω πως εχουν δικιο...και ειδικα οσον αφορα το mini football,οπου η φιλοσοφια του ολου παιχνιδιου ειναι να ξεδινουμε,να βγαζουμε ολοι τα αποθημενα μας που δεν παιξαμε ποτε στην milan kαι την barca (αν και μεσα μας βαθια πιστεψαμε οτι ισως και να μπορουσαμε...!!!),να κανουμε λιγη γυμναστικη,να,να ,να....
Παρεπιπτοντως συμφωνω στα οσα γραφονται στο αλλο Blog-περι συμπεριφορας των παιχτων στο ιδιο το 5*5!!
Που σημαινει οτι....θα χαρω στα αληθεια να μου κανει τριπλα αλα messi,ο χασαβακος και μετα να το κολλησει στο γαμμα!....δεν θα βαλω το ποδαρακι μου ,να φαει χορτο....
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ....δεν εξεταζουμε...αν εγινε Φαουλ....Φαουλ πρεπει να γινονται και ειναι δειγμα παθους η και τακτικης η δεν ξερω εγω τι...
εδω -τουλαχιστον για μενα...-καταθετουμε ολοι την αρνηση μας στο αντιαθλητικο,που δεν σημαινει οτι εχει σαν αποτελεσμα ενα χτυπημα,σημαινει προθεση....
απο κει και περα...ολοι καταλαβαινουμε τα νευρα,ολοι μπορουμε να μπουμε στην θεση του οποιοδηποτε,και να τα κατανοησουμε...

Προσωπικα...να πω πως οι Δευτερες μου ειναι πιο ομορφες τους τελευταιους μηνες,οχι μονο γιατι γουσταρω την μπαλα,αλλα γιατι γνωρισα και δεθηκα με ολους ,με τον καθενα με διαφορετικο τροπο,και αυτο ειναι ισως και η ουσια....
ισως το αναλυσαμε πολυ,ισως οχι...η καλυτερη απαντηση σε ολο αυτο...ειναι την δευτερα να ειμαστε απαντες στο γηπεδο!!

ΥΓ1...περαστικα και στους 2...macao..πηγαινε σε εναν κανονικο γιατρο,γιατι η μεση δεν παλευεται...(ξερω απο μενα)Voltaren αλοιφη-και κανα postan για τον πονο...(ισως τα μελομακαρονα να φταινε!!)
ΥΓ2...αν ειχαμε βραβειο fair-play,θα το εδινα σε graniti-xasavako για την αγωνια τους στο ολο θεμα!!
ΥΓ3...ΡΕ....ΑΝΑΒΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!!!

ΥΓ4...επειδη απο οτι ειδα,τα αποτελεσματα του vote...πανε για ΤΖΑΚ-ΠΟΤ την ρακι...και εφοσον παραμεινουν ετσι...ανακοινωνω οτι για τον επομενο αγωνα το επαθλο θα μεγαλωσει απο 1 σε 1,5 λιτρα ρακις!!!αντε καλοπιωτα!!!

InTheWoods είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς γουστάρουμε το ποδόσφαιρο γιατί πέρα από όλα τα άλλα έχει και αυτές τις φάσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και εκτονώνουν τα νεύρα. Αρκεί να είναι ανώδυνες βεβαία.


Υ.Γ. Υπάρχει κανείς που θέλει να αγοράσει λάδι??? (Α' Ποιότητας)

Ανώνυμος είπε...

nai mwre ...dikio exeis....!
poso paei to kilo???
antalazeis me pakcimadia???

el cretan
:-)

Ανώνυμος είπε...

LOIPON...

Egw lew na stamatisete epitelous na xaliwsaste me tis entaseis tou agwna kai me to poios eipe ti se poion...

Anti gia autou nomizw oti kalutero einai na organesete mia fiesta gia tin epistrofi mou..:)

Graniti erxomai..!!!


.FOTIS.

Ανώνυμος είπε...

fotaraaaa pou eisai reee !!!!akoloutheis atomiko programma toses meres!

ennoeitai oti de tsakwnomaste(etsi den einai yorgo?oti kai egine)...nomizw oti epeidh leipeis esy h omadamas de paizei kala..

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.

xasavakos είπε...

ΧΑΣΑ

Ανώνυμος είπε...

giwrgo...se perimenoume thn deytera!
elcretan

xasavakos είπε...

giwrgo...se perimenoume thn deytera!

Ανώνυμος είπε...

Giwrgo se perimenoume tin deutera
(gia na to lene oloi kati kseroun)

Mitso analave..!!



fotis

Ανώνυμος είπε...

Granitis

Γιωργο σε περιμενουμε τη δευτερα!

Το λεω κι εγω κι ας μην ξερω κατι!!

Θεωρω οτι το θεμα εχει ληξει και οτι τη δευτερα παιζουμε οπως παντα απεναντι σε ολους τους συνηθεις υποπτους για τις μεγαλειωδεις ηττες μας.

Συμφωνω με ολα γραφτηκαν σε αυτη την ενοτητα. Σας γουσταρω ολους και νιωθω τυχερος που ειμαι σε αυτη την παρεα! Ναι ειναι πιο ομορφες οι δευτερες τους τελευταιους μηνες...(ε, ειμαστε κι ομορφοπαιδα!)

Δεν ειναι η πρωτη αλλα ουτε η τελευταια παρεξηγησουλα που δημιουργειται! Πανω στην πωροση της στιγμης θα πεσει και καμια 'ποδια' ειτε κατα λαθος ειτε απο υπερβαλλοντα ζηλο για να μην βρεθουν εκτεθειμενες οι ομαδες μας. Ποτε για να κανουμε κακο στον συμπακτη μας.

Παντως εγω καλου κακου ειπα στο Χριστοπουλο (παππου) να προσεχει λιγο παραπανω.


Cya



Υ.Γ.1. Inthewoods εμεις τελικα θα παρουμε απο αδερφο της μανας μου αλλα ειμαι σιγουρος οτι το λαδι Φιλιατρων τα σπαει!! Πανω σε Κρητικο παξιμαδι ειδικα θα ειναι μουρλια!

Υ.Γ.2. Γερασιμε μου συγνωμη για τις φωνες!! Πανω στην ενταση... Δεν θελουμε παιχταραδες εννοειτε. Οπως Θα ελεγε ισως κι ο πεντεχπεντε ακομη κι ο Ροναλντινιο δεν γεννηθηκε παιχταρας εγινε.

Υ.Γ.3. Φωτη ανυπομωνω να σε βρω στο καουτσουκ! Μου ελειψες βρε... Ελπιζω να εχεις μαθει καμια καινουρια ντριμπλα γιατι τις παλιες σου τις παιζω στα δαχτυλα... των ποδιονε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γρανιτης

ελπιζω ο παναχαφορτσας να ειναι οκ με το γυρισμα και να παιξει τη δευτερα.

Ανώνυμος είπε...

....
el cretan + fotis (koino mynhma)

Gia aurio elpizoume na dieksaxtei to match me olous parwntes...

Graniti oi nees triples einai fermenes apo brazil!!! giati nomizeis oti arghsa toso..

H raki exei ftasei sta 2L (1,5l...), giauto na balete ta dunata sas!!

tha perimenoume enhmerwsi