Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Tom Hanks, απέδωσε χθες το βράδυ 16 Ιανουαρίου στην τριακοστή πέμπτη τελετή απόδοσης των Βραβείων Όσκαρ, το γνωστό σε όλους πλέον αγαλματίδιο στην ομάδα των Mechuo-Arango-Elcretan-PanahaForza-InTheWoods- Jorge galle-(Δεν ξέρω ποιον ξεχνάω) για το υποδειγματικό τρόπο παιχνιδιού και το καταπληκτικό θέαμα που προσέφερε στο κατάμεστο γήπεδο όπου έπαιξε. Οι παίχτες μετά από 30ημερών διακοπή του πρωταθλήματος επέστρεψαν δυναμικά για να αποδείξουν ότι κανένα μελομακάρονο δεν μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας. Επίσης να αναφέρουμε την έκπληξη που επιφύλασσε η αντίπαλη ομάδα με την οργανωτική δύναμη που προσέδωσε ο νέος της πρόεδρος, την καινούργια εμφάνιση, που όμως δεν στάθηκε δυνατή να επηρεάσει ψυχολογικά τους αντιπάλους της. Την νικήτρια ομάδα συγχάρηκαν αμέσως μετά την τελετή η Εθνική ομάδα της Αργεντινής η οποία και ζήτησε εισιτήρια για το επόμενο ματς, ώστε να παρακολουθήσει την άπιαστη τεχνική των παιχτών.

7 σχόλια:

InTheWoods είπε...

Μάλλον οι αντίπαλοι έχουν πέσει σε βαθύ συλλογισμό για να βρουν τα αίτια. Να ξέρετε πάντως ότι σχέδια και να κάνετε η άμυνα της ομάδας δεν ραγίζει. Υπομονή

Υ.Γ. Μιας και από ότι βλέπω υπάρχει εθελοντισμός από άποψη παικτών μήπως θα ήταν θεμιτό να οργανώνουμε και δεύτερο ματς μέσα στην βδομάδα??

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα θα επαναλθει συντομα.Λυπαμαι που αφησα την ομαδα στα μισα και δεν μπορεσα να προσφερω κατι περισσοτερο.Θελω να τονισω οτι μονο αμυνα καπως τραβαγε παρα τα 8 γκολ αφου μπηκαν μαζεμενα(4 στην αρχη και 4 προς το τελος).Μεγαλη απογοητευση η επιθεση αφου macao-xasavakos δεν εκοβαν ουτε με βαλε.Ας οψεται το ταλεντο ο σταθης και μετριαστηκε καπως η ηττα σε 8-4.Συγχαρητηρια στους αντιπαλους.

Ανώνυμος είπε...

στο καναβατσο παλι η ομαδα μ...θελουμε πολυ δουλεια ακομη(ακους αρχηγε της ομαδας?).για αλλη μια βδομαδα εγινε σκληρο ματς και με πολλα ωραια γκολακια.

γιωργος?τι να πει κανεις.μια φορα μπορει να μη κατσει τερμα αυτο το παιδι μπας και δουμε καμιασπρη μερα?

Υ.Γ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΥΡΙΟ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-.συμφωνω με μιλτο για δευτερο ματσ .
ΔΗΛΩΣΤΕ

Unknown είπε...

πάντως δεν βλέπω καμία σοβαρή προσπάθεια περιγραφής του αγώνα για το φιλοθεάμον κοινό που δεν είχε την ευκαιρία να είναι εκεί...

Την καλύτερη διήγηση μου την έκανε ο panahaforza τετ-α-τετ όπου μου διηγήθηκε (λίγα - είμαι σίγουρος) από τα κατορθώματα του jorge galle..

Ρε γιώργο πραγματικά εώ νομίζω ότι χαραμίστηκες.. Τι νικοπολίδης και τρέχα γύρευε;; εγώ νομίζω (σοβαρά τώρα) ότι το παιδί είναι επιπέδου επαγγαλματία (τσαμπιονς λιγκ θα έλεγα αλλά για να το μετριάσω..

Καταλαβαίνω απόλυτα τους αντιπάλους για τις αντιδράσεις τους..

Περιμένω πως και πως την εκδοχή του χασαβάκου για εκείνο το πλασέ που έκανε έχοντας ξεπεράσει τον jorge!!

ΥΓ1: Τη Δευτέρα όπως-και-δήποτε θα παίξουμε!!!!
ΥΓ2: Ρε άρρωστοι βγάλατε βυσσινί φανέλες;;; Πως θα φοράω τη θρυλική φανέλα μου του αράνγκο;;;

Ανώνυμος είπε...

Granitis


Συγχαρητηρια στους αντιπαλους που εδειξαν να ειναι πολυ καλα τοποθετημενοι στο γηπεδο σε αντιθεση με εμας που ειμασταν χαμενοι απο την αρχη μεχρι το τελος! Δεν πειραζει ομως η ομαδα θα διορθωσει τα λαθη της και θα επιστρεψει πιο σοβαρη.

Ψηφιζω Mechuo για τις μαγικες ενεργειες που δινουν αλλο αερα στο παιχνιδι. Σταθερος παντα στην αποδοση του και κινουμενος κινδυνος για τους αντιπαλους.

Μπηκαν ωραια γκολ αλλα χαθηκαν και καποια σιγουρα, 2 πεναλτι και του χασαβακου που καθυστερησε να σουταρει αφου περασε τον gale ο οποιος δεν του το συγχωρησε.

Αρανγκο με βυσσινι φανελα μπορεις να παιξεις μονο στην ομαδα μας! Τα γραμματα ομως ειναι χρυσα?

Τη δευτερα 7χ7 σιγουρα, ανετα νομιζω και 8χ8 στην περιβολα.

Τελος επεκτεινοντας τις δραστηριοτητες της παρεας του μπαλακαθεμπντομαντα οργανωσαμε με τον ινδεγουντς διαγωνισμο σλαλομ στο ////Χελμο για αυριο //////Σαββατο... Οποιος Θελει ερχεται. Οι διαγωνιζωμενοι μπορουν να λαβουν μερος με σκι snowboard, σακουλα, ελκυθρο, αμαξι, ποδηλατο!! Η προταση παει και σε δεσποινιδες ντιβες που αραζουν στο σαλε και απολαμβανουν τον καπουτσινο τους (Αφροδιτη και Ελενη ακουτε???).

Αυτα για τωρα, cu later!!


Y.Γ. Που εισαι ρε Φωτη????

Ανώνυμος είπε...

EL CRETAN


Βασικα...καλησπερα σας!!!

ωραιο το ματσακι...
το πιο εντυπωσιακο ηταν οι φανελες των αντιπαλων ..που στην αρχη..πραγματικα...ηταν σαν να ηταν πιο πολλοι στο γηπεδο!!!καλη κινηση παιδια !!
(λετε να ψηθουμε και μεις...???)

για το Γιωργο...τι να πω...το παιδι δεν ειναι ταλεντο...ειναι απιστευτος!!!!Μπραβο Γιωργαρε!!!

εγω παντως ειμαι θαυμαστης και του μιλτου...γιατι το παιδι ειναι σκυλος!

χρηστετε μου που εισαι...???
γιατι...???
(μου λειψες χαζε...!)

για να ανεβασω λιγο τον ανταγωνισμο....κανω την εξης δηλωση....στο ΕΠΟΜΕΝΟ παιχνιδι...οποιος βγει ΜΟΜ ..εχει απο μενα 1 λιτρο ρακι...(ελπιζω πως η ψηφοφορια θα ειναι δικαιη,ε!!)

για δευτερο matsaki μες στην βδομαδα...ειμαι μεσα!
μπορει να μπει και για ψηφοφορια!

see you on monday ...

ΥΓ 1...αν γινεται να παιξουμε στις 19.30 γιατι εχω μαθημα..αν οχι παλι μεσα ειμαι..
ΥΓ 2...με χαρα ειδα ενα ενδιαφερον για το paintball....οι αγωνες γινονται καθε σαββατο συνηθως..και μπορουμε να παιξουμε τοσο μεταξυ μας οσο και με αλλους..προτεινω ομως...να ξεκινησουμε μετα το περας της εξεταστικης....αν ομως καποιος απλα δεν κρατιεται...ας με ρωτησει την Δευτερα...

περαστικα yenomoon

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά για το blog.
κρίμα που δεν είμαι Πάτρα να έρθω και εγώ μαζί σας για μπάλα.
Γράφω και εγώ ένα blog για το 5Χ5.
http://pentexpente.blogspot.com/
Θα κάνω μια μικρή αναφορά για το blog σας.
Συνεχίστε έτσι και μακρυά από τραυματισμούς.