Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Τι έγινε ρε παιδιά

χάθηκε λίγο η μπάλα προχτες ή μου φάνηκε;;

οι μασάι έχουν αρχίσει να χάνουν τη φρεσκάδα τους. κι όσο επιμένουν να κρύβονται πίσω από διακιολογίες του τύπου "χάσαμε πολλές ευκαιρίες", "ήμασταν άτυχοι" ή "δεν έπαιζε κανένας πίσω" δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

ας πουνε κι οι υπόλοιποι τη γνώμη τους με πρώτους απ' όλους τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους!

ΜοΜ: βελισσάρης

10 σχόλια:

xasavakos είπε...

περα απο την ολιγορια μας στα αμυντικα καθηκοντα νομιζω πως eimastan ατυχοι οντως. τελοσπαντων ο συνδιασμος ολιγοριας ατυχιας ηταν αυτο που κοστισε την ηττα στην ομαδα μας.ηταν ασχημο το θεαμα να παλευει ενας παικτης της αμυνας μας με 4 επιθετικους των αντιπαλων.δεν ξενερωνουμε ποτε ομως μας ενδιαφερει το αθλημα και δεν θα τα παρατησουμε.


ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΝΜ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ MASSAI

Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΑΡ ΤΥΠΟΥ 'KASBAH'.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΟΙ ΜΑSSAI ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

προεδρος
massai F.C

Ανώνυμος είπε...

tha symfwnisw me osa leei o arango...ginomaste grafikoi pleon( oi massai) kathe triti...as stamatisoume tis dikaiologies kai tis grinies kai na paixoume mpalitsa.

oso afora ton proxthesino agwna egw pernw thn eythini gia kapoia amyntika lathi pou katelixan se goal alla tha episimanw alli mia fora oti h thesi m den einai EKEI.varioumoun sthn arxh alla sto deytero syniltha ligo kai anevasa strofes.LATHOS TAKTIKI h allagh thesewn kata th diarkia tou agwna.

* nomizw oti sth thesi pou epeza paliotera ypirxe poly kalh synergasia me ton pano h opoia m exei lipsei.

kyrie proerdre: egw, o macao, eimai etoimos na egatalipsw tin omada kai na epistrepsw th fanela vevaia...gia tous parapanw logous.
kai apoxwrw prin ginw poulimenos.

**otan h omada den vrhskei paiktes tote na me kalei alliws den xanarxomai.


na epivraveysw omws tin anodiki poreia pou xarasei o granitis.


filakia sto stayro pou apo thn tripoli akouei kai diavazei ta xalia mas

Ανώνυμος είπε...

προσφέρουμε συμβόλαιο στο μακάο που εμφανώς δεν αξιποιείται από τα "συστήματα" των μασάι!

κατά κάποιον λόγο όσοι των μασάι έχουν δοκιμάσει έστω και για λίγο να παίξουν μαζί μας έχουν λάμψει (βλ. χασαβάκος κ.α.) !!

κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει δεν μπορεί....

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρε πάρε θέση... πρέπει να παω σε μια ομάδα που έχει στόχους. προτείνω το δανεισμό μου στην ομάδα του αράνγκο.

xasavakos είπε...

Ως προεδρος του συλλογου, σεβομενος την ενδοξη ιστορια του καθως και τα εκατομμυρια των φιλαθλων που τον υποστηριζουν και πονανε γι'αυτον καθημερινα ανα τον πλανητη δε μπορω να μην τον διαφυλαξω.

λεω λοιπον (ως αλλος ντεμης) πως οποιος παικτης επιθυμει να αλλαξει στρατοπαιδο ή να μην παιζει για τους MASSAI ειναι ελευθερος να αποχωρησει.

Ο ποδοσφαιριστης μακαο λησμονησε γρηγορα τις βραδιες μπριζολας που καναμε στο παρελθον και εβαλε την προσωπικη του καταξιωση και φιλοδοξια πανω απο αυτην της ομαδας που τον ανεδειξε σε μεγαλο ταλεντο του αθληματος που ολοι αγαπησαμε. θα του προτεινα (ως αλλη Αννα Διαμαντοπουλου) αυτοσυγκρατηση, αυτοκυριαρχια και πιστη.

εαν τελικα ο παικτης εμεινει στην αποφαση του να αποχωρησει τοτε θα επανελθω με νεες δηλωσεις που θα αφορουν τα διαδικαστικα της παραχωρησης με μορφη δανεισμου καθως και το ποσο της μετακινησης.

προς τον ιδιοκτητη των αντιπαλων
κ. ΑΡΑΝΓΚΟ
σας παρακαλω το "MASSAI" με 2 'S' και λατινικους χαρακτηρες, ελεος πια με αυτην την κωμωδια.


ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

προεδρος
massai F.C

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή προς τον Πρόεδρο MASSAI Π.Παναγ.:

Κύριε Πρόεδρε,

Είστε υπεύθυνος για την αγωνιστική κατασταση και πειθαρχια της ομάδας. Αν δε μπορείτε παραιτηθείται...Το κλίμα στα αποδυτήρια γνωρίζετε οτι δεν είναι και το καλύτερο.Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία πολύ φοβάμαι οτι θα με χάσετε σιγουρα απο την ομάδα.Περιμένω ανακοίνωση της παραμονής μου ή της μετακινήσης μου στην ομάδα του αρανγκο

Ανώνυμος είπε...

δε γαμιεσαι ρε μαλακα!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJBc8&feature=related


POUTANA DIAITISIA

InTheWoods είπε...

Καλησπέρες....
Νομίζω ότι ομάδα των Μασσσαει ξεκίνησε με πάθος και δύναμη - μετά όμως από τα τρία πρώτα γκολ έπεσε η ψυχολογία κατακόρυφα. Εκείνο ακριβώς το σημείο του αγώνα, όμως, είναι που δεν πρέπει να πέσεις καθόλου.
Στα δικά μας - ωραία μπαλίτσα απο το νέο αίμα - καλή συνεννόηση και ομαδικότητα και πολύ καλή άμυνα νομίζω από το Μιτσάρα. Ο Arango πάντα ανεκτίμητος στο κέντρο - χωρίς αυτόν η ομάδα απέδειξε ότι χωλαίνει.

Πρέπει νομίζω να ανοίξουμε πάλι την συζήτηση της ημέρας διεξαγωγής των παιχνιδιών καθότι ο Arwsteia είπε ότι τέλος οι Τρίτες.

Ανώνυμος είπε...

Na tin anoixoume pali tin kouventa gia tin imera kai tin wra.

Nomizw pws oi trites einai kales alla mallon prepei na to kanonizoume gia 9.30-10.00 to mats mias kai o arrwsteia alla kai o gotsidakias ap oti ehei apodeihtei kolliwntai!

siga siga poianoun k oi zestes kai tha einai ligo varvaro to 8. nomizw i 9.30 einai mia idaniki lisi!

Malaka 'mesastadasi' massai legetai massai!!!!! M A S S A I!!!

Poses fores na to epanalavoume akoma? Tin epomeni fora i PAE tha kinithei eksodikws (san allos olympiakos) kata opoiou podosfairisti i paragonta allis omadas den kanei orthi grafi tou onomatos!


Antegeia, antegeia!!!!!!!