Τετάρτη 21 Μαΐου 2008


Το πρόσωπο που έκλεισε τον αγώνα
Bravo στον Γρανίτη και στην ομάδα του. Παθιασμένο παιχνίδι για γερά νεύρα - αμφίρροπο μέχρι το τέλος. Έλειπε λίγο η τεχνική και οι ωραίες φάσεις. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε πιο εύκολα WP (Worse Player) και θα πρότεινα τον εαυτό μου γιατί πολύ κουλαμάρα εχθές. ΜΟΜ νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές ποιος είναι. Επίσης Μανόλης και Φώτης βρίσκομαι ακόμα σε βδομάδα προσαρμογής - νομίζω ότι φάνηκε η απουσία τους από τα γήπεδα. Η ήτα πάντως μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια...
Ας ακούσουμε και τον σχολιασμό σας.


ΥΓ Θεωρείτε ότι είναι μαλάκία να προβάλουμε στο Blog Πρόσωπα και Photos??

8 σχόλια:

xasavakos είπε...

MILTO POLY GAMATH H IDEA ME TIS FOTO !!!! XILIES FORES MPRAVO!!!ETSI MOY ERXETAI NA SE ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΜΟΜ.!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Ανώνυμος είπε...

Milto gamaei i foto!! Poly kali idea! Mono pou an to iksera tha eiha valei kai ligo zele sto mali!! xaxaxaxa


Bravo sti sti fotografo!!

Ανώνυμος είπε...

kai kyriws tha eiha paei gia kourema!!

InTheWoods είπε...

Oi photo den einai kales poiotika (kounimenes) giati den boithouse poly o photismos - tin epomeni omos tha imaste pio organomenoi. Tha koitakso na tis balo se kapoio server gia na mporite na tis katebasete.

nick είπε...

pou eiste re kleftopoula opws blepete h omada ton MASSAI nikise xoris broxes kai kategides oraio mats an kai ligo kourastiko .xoris theama omws (itan kati pou eleipse pisteuw)pisteuw pos einai sigouro poion tha psifisw gia mom (an kai den mou deixnei tipota sti selida pou na psifiso kai poion na psifisw )enan anthropo pou prosfere theama 4 oraia goal kai alla kai ti niki stin omada . exo na po polla mpravo sti fotographo mas


p.s.(asxeto) o terry tha kleei akoma

Ανώνυμος είπε...

arango poy eisai wre? fanerwsou.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ JPEG ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ...



XASA

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να μπουμε και λιγο στα του αγωνα γιατι πολυ ησυχια επεσε!

Ιστορικη νικη για τους Massai (2η συνεχομενη ever) που παλεψαν για μια ακομη φορα σαν πραγματικοι μαχητες της βροχης (και οχι μονο)!!

Αυτη τη φορα ο ανθρωπος κλειδι για το σκοραρισμα ηταν ο Gregor που εμοιαζε να αλλωνιζει ανενοχλητος στην αντιπαλη αμυνα! Φοβερος στο σουτ, στην προσποιηση, στην εκρηξη, στο τρεξιμο, στην αντοχη, κτλ κτλ!! Πραγματικα ξεφρενος ρυθμος! Μηπως πρεπει να βγει μομ κατευθειαν?

Χρησιμη ομως και η παρουσια Xasa και Macao που μπορει να μην ακολουθησαν το ρυθμο του Gregor στην επιθεση αλλα εκαναν καλη δουλεια τρεχοντας και καλυπτοντας αρκετο χωρο στο γηπεδο!

Πολυ καλη για μια ακομη φορα και η αμυνα μας που εκλεισε πολλες φορες την πορτα στις επελασεις των Arango Mechuo και Fwti. Ειδικη αναφορα να κανω στη σταθροτητα του αρρωστεια που πλεον δυσκολα πνιγει γκολ ενω οι βουτιες του ειναι θεαματικοτατες!


Αυτα προς το παρον!

Ανώνυμος είπε...

να πω και εγώ μια κουβέντα..

συγχαρητήρια στους αντιπάλους που πανάξια μας έχουν ξεπεράσει πλέον. νομίζω ότι έχουμε επαναπαυθεί εν πολλοίς στην καβάτζα του γιώργου και του μήτσου πίσω και ειδικά στην άμυνα δεν προσπαθούμε αρκετά. φυσικά και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω ίσα-ίσα.

έχουμε καιρό που δεν παίζουμε καλά.

βγάζω ότι καπέλο έχω και δεν έχω στους μασάι που πρώτα από όλα δείχνουν ότι το σκέφτονται το ματς και δεν παίζουν αέρα πατέρα όπως εμείς. ειδικά ο yenomoon έχω την αίσθηση πως είναι ο ιθύνων νους για την τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού που ολοένα γίνεται και πιο λεπτομερής.

αν δεν σοβαρευτούμε και δεν κάτσουμε να βρούμε αντίδοτα στις χειροπέδες που μας έχει βάλει στην ανάπτυξή μας έχουμε σβήσει. θα κάνουμε φάσεις μόνο από στημένα ή καραμπόλες.

αυτά συγχαρητήρια και πάλι

Υ.Γ.1: ΜοΜ δεν πρόλαβα να βάλω αλλά νομίζω βγήκε παμψηφεί.
Υ.Γ.2: Μίλτ γιατί δεν τις βάζεις online στο picasa;
Υ.Γ.3: Χασα για να βάλεις τζου-που-τζου πρέπει να μπορείς να ξεκινάς εσύ ποστ. Για αυτό πρέπει να μου στείλεις (ισχύει για όλους, το χω πει 100 φορές) ένα μέιλ για να σε προσθέσω στους συγγραφείς και κάνοντας λογκιν να μπορείς να κάνεις "δημιουργία νέας ανάρτησης"