Πέμπτη 29 Μαΐου 2008


DIE HARD (7)

Σημερα ημερα πεμπτη 29 ΜΑΙΟΥ του σωτηριου ετους 2008, σε παγκοσμια πρωτη και μεσα απο το blog που ολοι αγαπησαμε, σας παρουσιαζουμε το εμβλημα της δοξασμενης μας ομαδας:
τους MASSAI !!!
Το τελευταιο (derby?) μεταξυ των αιωνιων δε χριζει ιδιαιτερης κριτικης.
H MASSAI F.C. πηρε τη νικη για τριτη συνεχη αναμετρηση και επιφυλασσεται για το 4/4 της επομενης τριτης (ετσι... για να κλεισει καλα ο μηνας).
H ομαδα μας για αλλη μια φορα ηταν πολυ δυνατη και συγκροτημενη τοσο επιθετικα με τις εμπνευσεις macao και yenomoon (οι οποιοι εκαναν παρτυ), οσο και αμυντικα, οπου η Αγια Τριαc Granitis-Gorchky-ZORZVRAXNI μας προστατευαν απο ολες τις κακοβουλες σκεψεις (που δεν εγιναν πραξεις) των αντιπαλων. Ιδιαιτερη μνοια κανουμε στο καινουργιο τερμα skondreiros, ο οποιος αφομοιωσε πληρως το στυλ και πανω απο ολα την ψυχολογια του νικητη που υπαρχει στην ομαδα. Για μομ θα ψηφισω τον zorzvraxni τον ακρογωνιαιο λιθο της ομαδος.
Αυτα για αρχη παρακαλω σχολιαστε και οι υπολοιποι την αναμετρηση. Λετε να τα βλεπω ολα ΜΠΟΡΝΤΩΧΡΥΣΑΦΙ?
ps. 1) αγαπητε αρχηγε αρανγκο παρακαλω να ασχοληθεις λιγο με το μπλογκ (που εσυ δημιουργησες) βαλε τον μομ του προηγουμενου αγωνα καθως και ψηφοφορια για τον μομ του αγωνα της τριτης μη μας εγκαταλειπεις πλιζ.
2) μηπως πρεπει να ασχοληθειτε (κυριοι της αντιπάλου) με ζητηματα ζωτικης σημασιας για την ομαδας σας (πως την ειπαμε?) οπως εμβλημα φανελες κλπ.
προεδρος MASSAI F.C

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουφάλες μασσάι γλεντήστε το όσο μπορείτε, γιατί θα έρθω πιο ιδρωμένος από ποτέ και θα παρακαλάτε σας κάνουμε το έμβλημα πανάκι για να καθαρίζουμε τα παπούτσια μας

ευχαριστώ!

(διατηρώ μια δόση υπερβολής)

Ανώνυμος είπε...

Για παμε γρηγορα γρηγορα...

Αναλυση ματς προηγουμενης τριτης

Οντως ηταν ντερμπι με τα ολα του,αφου κριθηκε στο τελος με τον κεραυνο του graniti(μεταξυ μας ουτε εγω καταλαβα πως μπηκε).
Η ομαδα μου ειχε μεγαλη συνοχη κατα την διαρκεια του παιχνιδιου με εξαιρεση ενα δεκαλεπτο που φαγαμε 2 απανωτα κλαρινα και εγινε το 5-5.Μπραβο και στον γρηγορη που απο δεκαρι εγινε σεντερ φορ και φωλιασε με 5 μπαλακια την ατιπαλη εστια,γιατι macao και xasavakos επαιζαν μεχρι αηδιας το πουλι τους.
Οσο για τους αντιπαλους...οκ ηταν φιλοτιμοι, αλλα με ενα φωτη να τον εχει σπασει το καρελι και ενα μανωλιο να μην βλεπει μπροστα του απο τη ρακι(βλεπε πασχαλινες διακοπες) δεν μπορουσαν να κανουν κατι παραπανω


Αναλυση προχθεσινου ματς...

Εδω οι αντιπαλοι ηταν '' τρεις λαλουν κα δυο χορευουν''
Που εισαι arango να δεις??
Τι ειναι αυτα ρε?
Ο panaxaforza κεντρο-επιθεση???
Ο mechuo τερμα???
Η ομαδα επαιζε λες και ειχε ερθει απο μπυρες σε παρακμιακο καφενειο..
Διαστημικα συστηματα,συνεργασιες του πουτσου και τακτικη μηδεν...Μονο τον panaxaforza ακουγα να ριχνει κατι καντηλια μπας και σωσει κατι αλλα ματαια...
Η ομαδα τους χολαινε σε 2 σημεια που ειναι θεσεις κλειδια.Στο τερμα οπου δεν ηταν ο gorge galle και στο κεντρο με την απουσια του arango.Kαι τα 7 που φαγανε λιγα ηταν,πραγματικα.Ρε τρομπα macao σουταρε με τη μια στο τετ-α-τετ γαμω το θεο μου...Ημαρτον ρε πουστη μου.Η ομαδα των massai δεν μασαγε πουθενα και το εδειξε για τριτη συνεχομενη φορα.Φοβερο γκολ-κεφαλια του χασαβακου!!!

ΥΓ Οσο για δηλωσεις του στυλ ΄΄΄αν ξερει να μετραει ο τερματοφυλακας μας'' και για '' γλεντια και λοιπα'' εγω προτεινω στο επομενο ματς να φερω ενα βαρελι του κρασιου που εχω στο χωριο(ναι αυτα που παιρνουν 250-300 κιλα κρασι) αφου με το καλαθι δεν βολευεστε...

Ανώνυμος είπε...

pwts genen ayto?
pwts genen ayto?

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι δεν παιξαμε καλα ομως δημιουργησαμε φασεις και γενικα περιμενω απο καποιους να δειξουν χαρακτηρα!ξερουν ποιοι ειναι!!!ο galle λειπει πολυ απτο τερμα μας!κατα ταλλα συγχαρητηρια στουσ μασσαι και περιμενω επιστροφη arango γιατι μου βγηκε η γλωσσα να τρεχω...

Ανώνυμος είπε...

προηγουμενο σχολιο panahaforza!

InTheWoods είπε...

Εγώ θα έλεγα ότι χαίρομαι για τις νίκες τον μασαι - γιατί είχε φτάσει ι ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης. Η μεγαλοψυχία της ομάδας μου φάνηκε σε αυτά τα τρία τελευταία ματς - στα οποία δώσαμε το 20% των δυνατοτήτων μας. (άντε 25%) Με την κίνηση αυτή φτιάξαμε πάλι το κλήμα ανταγωνισμού που έτεινε να χαθεί. Επειδή όμως φαίνεται να παίρνεται πολύ αέρα - μάλλον ήρθε η στιγμή να κλείσουμε τα παράθυρα.


Μήπως επίσης είναι καλύτερα να αλλάξετε το σήμα? λέω εγώ τώρα - μπορεί να φάτε καμιά μήνυση από τα MacDonald . Από την άλλη πλευρά ίσως ταιριάζει – ΦαστΦουντ το ένα – καφενείο το άλλο. !!!!!

nick είπε...

katimou mou leei oti oi nikes ton MASSAI tha sunexistoun toulaxiswton gia mia fora akoma gt prepei na kanoume kai ena doro ston proedro mas.opote katalabenete pos gia toulaxiston enan agona h niki tha einai me tous MASSAI .o epomenos agonas pistepsteme tha einai monodromos pros ti niki etsi opos ta upologizo.distixos to sima den ton mcdonalds alla mias megalis omadas (auto to afino se esas na to breite)auta pros to paron tha epaneltho argotera

Ανώνυμος είπε...

El Cretan.........

μηπως...λεω...μηπως ηρθε η ωρα να παιξουμε μπαλα????
μηπως .....ηρθε η ωρα να κλεισουμε τουτα τα στοματα???

ενταξει...το ηθικο τους το ανεβασαμε.....τωρα θα ναι derby παλι...
lets play!!!!!!

πιστευω πως με arango παλι στην ομαδα μας και καθαρο μυαλο,το score θα ναι παλι sexy!!!
για μενα ,εχω να πω ,πως μετα την πολυβδομαδη απουσια μου ειμαι μακραν μακρια του καλου μου ευατου...και ζητω συγνωμη απο τους συμπαιχτες μου...αλλα ως εδω...δεν εχω αλλες δικαιολογιες!!


Εμπρος και μην απογοητευομαστε!!!
την τριτη θα γινει η μαχη των μαχων!!ολα για ολα!!!
;-))))

οσο για τους αντιπαλους......
συγχαρητηρια...αυτο ειναι σωστο να πω....
ΑΛΛΑ.....την τριτη τουτο το ακατανοητο σερι θα παψει!!!

αυτο ομως που παραδεχομαι ειναι η οργανωση σας...εκει παω πασο!!
πολυ καλο το σημα και bravo σας!!!!

αλλα εμεις μαι ζωη αναρχια θα μαστε!!!
"ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ"

ειναι το συνθημα που ηχει στα αυτια μας...εξου και τα συστηματα που κατεβαζοθμε...χεχεχεχεχε
λοιπον.....
τριτη ραντεβου!!!
στο γνωστο μερος ...!!!

cy!!

1)αρανγο....πολλα υπολογιζουμε στα ποδια σου και το μυαλο σου
2)μιλτο....τιποτα παραπανω απο σενα...το παθος σου φτανει για ολους μας!
3)jorje....θα παω να αναψω ενα κερι στην εκκλησια τραυματισμο μην εχεις....
4)παναχα....τα λογια σου σωστα...και τα πιασα...σου υποσχομαι βοηθεια!!!
5)φωτης....του τα πα απο κοντα!!(χεχε)(εχασε και 2 κιλα!!)
6)belutsi....λιγες πασες και ολα θα γινουν...ας αφησουμε σε πρωτη φαση την μαγεια και ας μπουμε στην ουσια!
7)για μενα....εγω δεν την παλευω οτι και να μου πω!ψαχνω μια λιμνη στο google να μπω ,να αναγεννηθω απο τις σταχτες μου!!!πισω κουφαλες....μεχρι την δευτερα θα την εχω βρει!!!

αυτα τα ολιγα....
sorry για την πολυλογια μου...
ξερετε πως ολους σας αγαπω......

αλλα την τριτη....με 7 απο σας θα μαστε απεναντι!!!!!
;-))))))))))))))))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

Από ZORZVRAXNI

... πρόεδρε συγχαρητήρια για το έμβλημα!!! Ασ'τους να λένε. Ζηλεύουνε!

για τον αγώνα της τρίτης έχω να πώ πως είδα την ομάδα να παίζει πολύ πιο παθιασμένα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που είχα παίξει (πριν 2 μήνες).
Ειδικά τα δυο αδέρφια στην άμυνα νίκος-τέλης είναι 'σκυλιά'. Το τέρμα μας πιστεύω οτι ήταν η αποκάλυψη της ομάδας. Μεγάλη κλάση με φοβερή ποιότητα ο yenomoon( το παιδί μιλάει στην μπάλα).Έβαλε φοβερό γκόλ στην αρχή! Ο macao είναι πραγματικό τάνκς. Δεν χάνει μονομαχία. ο.κ. έχει προκύψει ένα μικρό θεματάκι με το τελείωμα των φάσεων αλλά θα το ξεπεράσουμε."χαλαρά" Όσο για τον xasavako πέρα απο την πλάκα έχει το killer look για τα καλά.

Ας μην ξεχνάμε πως έλειπε αυτή τη φορά ο aranco .To επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, οι αντίπαλοι έχουν σκυλιάσει για τα καλά.

Υ.Γ.xasavako περιμένω ακόμα να μου πείς τιμή...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΣΑΙ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Αυτη η ομαδα περασε δυσκολες μερες...τσακωμους διαφωνιες κ.τλ...και καταφερε να χτισει μια ομαδα με αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο.δειχνοντας και σε αυτο το παιχνιδι χαρακτηρα νικισε τον αντιπαλο σε ολα τα σημεια.με εναν γρανιτη να ακουλουθει την ανοδικη του πορεια και με ενα νικο πιο συγκεντρωμενο απο ποτε.δε θα μιλισω για το γενομουνακι γιατι τα λογια ειναι περιτα.
Η σημαια της ομαδας βεβαια ειναι ο γιωργος που με τις φωνες του και με την τελεια αμυνα εχει ανεβασει τον πηχη της ομαδας.
Ενα μεγαλο ευχαριστουμε στο νεο μας τερμα για τις απιστευτες αποκρουσεις
....και φτανω στο μεγαλο καλλιτεχνη της ομαδας μας:χασαβακος!!!οι απροσμενες προσποιισεις του στειλανε τους αντιπαλους στο καναβατσο.προεδρος με τα ολα του@
για μενα δε θα πω γιατι τα μου
σουρε ο γενομουν και με τοδικιο του...αλλα ελπιζω να εκτιμισε η ομαδα μου την προσπαθεια που εκανα παρολο τα προβληματα στη μεση μου

και προχωραμε στα καμωματα των αντιπαλων....Που εισαι αρανγκο να δεις τα χαλια της ομαδας σου?
ενας εσωσε την παρτιδα:ο παναχαφορτσα οποιος σε καθε παιχνιδι τα δινει ολα και γιαυτο εγω τον ψηφιζω για μομ γιατι δεν ειχε ενα στιριγμα.

τελικα το τερμα μας ηξερε να μετραει???

Ανώνυμος είπε...

el cretan σαν βετερανος αναρχικος θα ξερεις το συνθημα :το παθος για τη λευτερια ειναι δυνατοτερο απ ολα τα κελια

το πιασες, το πιασες?