Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

το επόμενο;

να μην χάσουμε το ρυθμό μας τώρα που ξεκινήσαμε.. πότε παίζουμε;

5 σχόλια:

granitis είπε...

Το βραδυ θα γνωριζω ακριβη ωρα.

Γυρω στις 7.30 με 8 την τεταρτη παντως!

1. hasavakos
2. granitis

Ανώνυμος είπε...

YORGOS

κοιτα μηπως και κλείσεις στις 8 ρε Τέλη να προλάβω να έρθω

Ανώνυμος είπε...

κουφάλες ετοιμαστείτε και έρχομαι!!!

μέσα είτε είναι τετάρτη είτε πέμπτη!

granitis είπε...

Και πεντ-εξι λογακια για το πρωτο ματς της σαιζον...

Κατ αρχην ειδαμε το θεο της μπαλας να τιμωρει με παραδειγματικο τροπο τον βλασφημο γενομουν! (Μας τα ειχε πρηξει με το μπασκετ!). Ενα απο τα χαιλαιτ του αγωνα η εισοδος του, κουτσαινοντας σαν τη γρια μπαμπο, στο γηπεδο απο το διπλανο χωραφι οπου ειχε παει να φτασει τη μπαλα!! Καλη αναρωση ρε πουστη!! Καλα εισαι??

Για τους λατινους τα εχουμε πει πολλες φορες. ΤΑΛΕΝΤΑ εκ γεννετης... Δεν χρειαζεται να προσπαθησουν πολυ, την τριπλα και το γκολ τα εχουν στο τσεπακι!! Αρανγκο καλη ποδοσφαιρικη καριερα και στον Αχιλλεα σιγα σιγα!!

Οι μεταγραφες λακου, μπρουταλ και ρουλης εδειξαν οτι αξιζουν μια θεση στις βασικες 7δες των ομαδων (οχι οτι εχουμε κι αλλες επιλογες...) και ετσι οπως τους εκοψα υποσχονται μεγαλες συγκινησεις για εφετο! Οι μη-massai δωστε κατι παραπανω στο λακου γιατι ειναι οντως επιπεδου ντιογο και απ οτι πηρε το αφτι μου τον ζηταει κι αλλη ομαδα!! Μην τσιγκουνευτεις λιγες χιλιαδιτσες ακομα προεδρε Αρανγκο!

Macao you ll never walk alone!! Ασωτε υιε στους massai θα υπαρχει παντα μια θεση για σενα οταν θα εχεις κουραστει απο τις φανταχτερες ομαδες και το χρημα τους εκει στην Αθενς!! Και να θυμασαι: Το χρημα στην Αθενς πολλοι εμισησαν, τη δοξα στους massai ουδεις!! Δωσε τους Θερμους μου χαιρετισμους στις μαυρες καλλονες της πλατειας θεατρου...


Γεια για τωρα!!



Υ.γ. Γιωργο θα το προσπαθησω αν και εξαρταται πολυ απο τους υπευθυνους του γηπεδου πως θα βολεψουν τις ωρες γιατι εχει πολυ δουλεια εκεινη τη μερα!

Υ.γ. Κουφαλα Γκοτσιδακια κοιτα να μην αργησεις παλι θα σου κοψω τα κοτσιδακια!!

Υ.γ. Ο αρρωστεια παιζει για Τεταρτη?

granitis είπε...

Οριστικα η ωρα ειναι 7.45 Τεταρτη.

Δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο γιατι εχει αλλο παιχνιδι μετα και το πηγε 9.15.

Οποτε ας ειμαστε απο πιο νωρις εκει για να μην αργησουμε να ξεκινησουμε.



1. hasavakos
2. granitis
3.
4.