Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

συναγερμός στους μασάι

το χτεσινό ματς νομίζω ήταν αποκαλυπτικό.. οι μασάι πρέπει να ανασυνταχτούν για να βγει η χρονιά γιατί μέχρι τώρα είναι κάπως σκορποχώρι.. καμία σχέση με εκείνη την καλοκουρδισμένη μηχανή που λες και δούλευε με αυτόματο πιλότο..

η δικιά μας η ομάδα αν και φανερά ανέτοιμη ήταν ισοπεδωτική.. και που δηλαδή να ρολάρει.. ο ντιόγο (μόλις στο 20-25% των πραγματικών δυνατοτήτων του) και ο κρις-τζον ήταν πολύ καλοί μπροστά ενώ και οι υπόλοιποι ήταν άριστοι.. για τον γιώργο στο τέρμα μη τα λέμε κάθε φορά..

αυτά. οπότε μασάι ελπίζω να βγάλετε τα σωστά μηνύματα από το παιχνίδι και να παρουσιαστείτε πιο έτοιμοι για την υπερπλήρη ομάδα μας..

αλλιώς να οργανώσουμε κανά ομαδικό τουρνουά τάβλι.. πείτε μας εμείς είμαστε μέσα για όλα

17 σχόλια:

Andreas Daskalopoulos είπε...

Μάγκες τον πούλο. Λείπει και η φυσική κατάσταση από την ομάδα μας και στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε άτυχοι σε πολλές φάσεις να πετύχουμε γκολ. Την επόμένη Τετάρτη καλύτερα...

InTheWoods είπε...

Εγώ όπως σας είδα βασικά προτείνω να μην προσπαθήσετε καν. Έχει ένα πολύ καλό σκακιστικό όμιλο στην Πλατεία Γεωργίου, επίσης υπάρχει το ping pong, τα επιτραπέζια στις καφετέριες, τα ζάρια, το κέντημα, η μαγειρική, η ιστοπλοοία, το κουτσομπολιο στην αγίου νικολάου τόσα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, γιατί να ταλαιπωρήστε??

InTheWoods είπε...

Oyte apo ta kavoukia tous den bgenoun

Ανώνυμος είπε...

εγώ ρουφιάνος δεν είμαι
αλλά ότι ξέρω θα το ξεράσω...

Οι μασάι
-δεν δείχνουν αμυντική διάθεση
-δεν έχουν τέρμα σαν το δικό μας
-δεν έχουν μάθει να κερδίζουν

αλλά κιόλας
-είναι φύση επιθετική ομάδα
-έχουν ωραίες φανέλες
-έχουν μάθει να χάνουν

nick είπε...

egw to mono pragma pou exw na pw einai. tin alli bdomada tha ginei megalo mats kai tha doume poios tha prepei na paei gia tavli..........

nick είπε...

miliste oso mporite gt tin alli ebdomada den sas vlepw kala..!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

liga ta logia sas gia tous massai reeeeee

xypnisteee reee!!
emeis exoume faneles reeee!!eseis ti exete??
de mporeite na prosvalete etsi reee!!!

mom psifizw daska giati prwton eirthe apo agia sofia me to podilato kai deuteron etrexe katholi ti diarkeia tou paixnidiou

megali entypwsi mou ekane o xasavakos!anevainei anevainei..

apo sas de mou ekane kanenas entypwsi giati eiste oloi palta!!!

Ανώνυμος είπε...

me xioumor ta parapanw gia ligo tsiglisma...

cuu

Ανώνυμος είπε...

8-3 και να πως διαμορφωνεται η πρωτη ψωλια για τους massai...Απλα τραγικοι..Αναρχια,μηδενισμος και ο καθενας να κανει οτι του καυλωνει, οτι δηλαδη ηταν και οι sex pistols to 1977...Για παμε γρηγορα γρηγορα στο ματς,το πρωτο ''εχθρικο'' παιχνιδι της χρονιας κρινοντας απο τις συνθεσεις.
Οι massai το μονο καλο στοιχειο που εδειξαν ηταν το πρωτο δεκαλεπτο με δυο γρηγορα μπαλακια τα οποια αφυπνησαν τους αντιπαλους οι αρχισαν να γαμανε και να δερνουνε,χωρις να πιασουν μεγαλη αποδοση.Το σκορ μεγαλωνε και απλα γινοταν παιχνιδι ετσι για να λεμε οτι παιζουμε μπαλα και καιμε καμια θερμιδα...Ηρθε και το φοβερο γκολ του cezar που ηταν το κερασακι στην τουρτα και τελειωσε η τσοντα
Απο massai ο daskas ακομα τρεχει,ισως τωρα να εχει φτασει κορινθο και ολοι οι αλλοι κατω του μετριου.Ακομα θυμαμαι την εκφραση του προσωπου του macao στα σουτ του diogo ( ο καινουριος ο μαλλιας δεν ειναι?) ο οποιος ηταν πολυ καλος με σουτ κεραυνους και καλη κυκλοφορια της μπαλας.
Επισης πολυ καλος και ο χαβαλες,ισως δεν το βλεπατε μεσα στο παιχνιδι.Απο μενα παιρνει τον τιτλο του ΜοΜ (ισως το δικαιουτε και ο diogo) αλλα ο πρωτος κρατησε ολη την αμυνα,σημαντικο στοιχειο για την εξελιξη του ματς.

ΥΓ Την αλλη τεταρτη ειμαι μεσα,δηλωστε με απο την αρχη.

Ανώνυμος είπε...

pano kala ta les re file,alla i pragmatiki tsonta tha einai tin kyriaki otan o dikefalos tou notou tha gamisei to dikefalo tou vora...opws oi GANG OF FOUR gamousan tous SEX PISTOLS sta kitharistika spasidia.kai na sou pw kai kati re pano...:
##OI MASSAI EINAI IDEA, DEN EINAI PROIN...EKEI DIAFEROUME EMEIS...XYPNA Reeeee!!!##

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε επίσης να κλείνουμε κανονικά το γήπεδο και να παίζουμε κανα άλλο άγνωστο άθλημα π.χ. χόκεϊ επί χόρτου που μου άρεσε στους ολυμπιακούς.. περιμένω προτάσεις

InTheWoods είπε...

O granitis mallon einai akoma zalismenos apo ta mpalakia poy efage - kai exei klistei mesa. Re graniti an einai na ta perneis toso prosopika na kanonisoume na xasoume tin epomeni!!

xabales είπε...

Νομίζω πρέπει να παίζουμε εμείς 3 λιγότεροι με αλλαγές μήπως κ έχει ενδιαφέρον μμμ?

granitis είπε...

Χαιρομαι που το αν μη τι αλλο εκκεντρικο ποδοσφαιρο που προσφερουν εδω και παρα πολυ καιρο οι massai συνεχιζει να προκαλει πληθος αντιδρασεων και ανεβαζει στα υψη την αδρεναλινη εντος και εκτος γηπεδου!

Ατυχες αποτελεσμα παρα τη δυναμικη της ομαδας και το θεαμα που προσφερε!!

Να συγχαρω παντως και τους αντιπαλους που προσφεροντας ικανοποιητικο ποδοσφαιρο εκμεταλευτηκαν τη συγκιρια και καταφεραν να παρουν τους πολυτιμους βαθμους της νικης!

Να αναφερω και ενα πολυ σημαντικο ιστορικο δεδομενο που αφορα την εναρξη αυτης της σαιζον! Ολοι οι μεγαλοι ευρωπαικοι συλλογοι τα πηγαν ασχημα στις πρεμιερες των πρωταθληματων των χωρων τους!! Βλεπε Ρεαλ, Μπαρτσελονα,Παναθηναικος, Ιντερ, Γιουβεντους, Μιλαν κ.α.!!

Ετσι λοιπον κι εμεις οι massai σαν ΜΕΓΙΣΤΟΣ ευρωπαικος συλλογος ξεκινησαμε με ενα στραβοπατημα!!

Ρε παιδια οι massai ειναι κατι σαν συμφωνικη ορχηστρα!! Ας αρχισουν να παιζουν τα βιολια λιγο Μπετοβεν...




Υ.Γ.: Και ενα μηνυμα για τον Λακου: Φοβαμαι πως η περιοδος χαριτος μολις τελειωσε!!

nick είπε...

pisteuw na ton vlepete ton ourano ekei panw fernei vroxes kai kategides kai h wra gia tous massai eftase !!!!!h omada tis broxis tha parei pali to dromo pros ti nikh.

granitis είπε...

Τεταρτη 7.45 ιδιο γηπεδο!!


1. yenomoon
2. macao
3. brutal
4. gorchky
5. arrwsteia
6. hasavakos
7. granitis


Ολες οι παλιοσειρες παροντες για ενα all old star game!!

xasavakos είπε...

HELLO EVERYBODY!!!

OK η ομαδαρα ειχε ενα ατυχες αποτελεσμα αλλα οπως πολυ καλα εχετε καταλαβει κυριοι της αντιπαλου "ΔΕ ΞΕΝΕΡΩ... ΔΕ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...".
δε χρειαζεται να ξαναλεμε τα αυτονοητα οι "MASSAI" ειναι ΙΔΕΑ, ΑΠΟΨΗ κ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ (ειναι προφανες οτι εννοουμε every single letter απο αυτα που γραφουμε), ξεκολληστε επιτελους.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΟΙ "MASSAI" ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ...!
αυτο ακριβως εγινε και τη περασμενη τεταρτη, παρατηρησατε ολοι πως δοκιμαζαμε καινουργια συστηματα στην ομαδαρα μας και σας ενημερωνω οτι καταληξαμε σε ενα πολυ συγκεκριμενο συστημα παιχνιδιου(απειλη), το οποιο οχι μονο θα μας ξανακανει "μια καλοκουρδισμενη μηχανη ποδοσφαιρου" οπως ευστοχα μας χαρακτηρισε ο αρχηγος αρανγκο αλλα εαν χρειαστει (μονο για τις αναγκες του παιχνιδιου, μην τρομαζετε) θα μας μετατρεψει και σε "μια καλοκουρδισμενη μηχανη του σεξ" εαν καταλαβαινεται βεβαια τι εννοω...:)?

TOTAL FOOTBALL απο MASSAI την τεταρτη και οποιος αντεξει, απο τους αντιπαλους!
ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ


Με τιμη
προεδρος "MASSAI F.C"