Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Μπάλα κάθε βδομάδα

Λοιπόν ευελπιστώ να καθιερώσουμε νέο τρόπο επικοινωνίας (για τα της μπάλας μόνο - μην ψαρώνετε δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε) έτσι ώστε και τα διαδικαστικά να απλοποιηθούν αλλά και η συζήτηση τύπου καφενείου να επεκταθεί και πέρα από τις πλαστικές καρέκλες έξω από το γήπεδο.(Από το Δημοτικό θυμάμαι να με διορθώνουν για τις μεγάλες προτάσεις αλλά μυαλό δεν έβαλα - Κλείνει η παρένθεση).

Αυτά για τώρα. Όποιοι μπείτε διαδώστε το και στους άλλους έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το blog-ακι!

Πιο αναλυτικά και για τα φλέγοντα τρέχοντα ζητήματα σε επόμενο post.

arrango


1 σχόλιο:

InTheWoods είπε...

Εδώ μέσα λοιπόν θα συζητάμε τις τεχνικές, τα συστήματα και τις μεταγραφές. Επίσης ένα σημαντικό θέμα είναι πόσο να ορίσουμε το εισιτήριο για τους Fans.
Καλή προσπάθεια μπας και έρθει λιγότερο το τηλ - από την άλλη όλοι οι συμπαίκτες Internetikoi???
Χθες πάντως η ολομέλεια υπερψήφισε τα ματς να διεξάγονται πλέον ημέρα Δευτέρα. Τα λευκά και οι απόντες συμπεριλήφθηκαν υπέρ της πλειοψηφίας. Οι προπονήσεις θα αντικατασταθούν από σχολιασμό μετά μπύρας ή ούζου για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα θα είναι ημέρες ξεκούρασης για την υπερπροσπάθεια έτσι ώστε να είμαστε σε φόρμα και με καθαρό μυαλό την Δευτέρα.
Hasta luego
InTheWoods- Μίλτος

Υ.Γ. Προτείνω η συμμετοχή μας συμβολικά να ανέβει από τα 6 ευρώ στα 20 – έτσι ώστε να μαζέψουμε ένα ποσό υπέρ της ανέγερσης του ιερού ναού Αγίου Διονυσίου του Μπαλόφιλου - στην Εγλυκάδα.