Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Μια κακή παρένθεση

Ντάξει δε μας έκατσε προχτές... Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν ότι άλλη φορά αν δεν βρίσκουμε 7x7 καλύτερα να πηγαίνουμε σε 6x6 ή και 5x5 μη σου πω.. Απλά αν θέλουμε να κλείνουμε το γνωστό μας γήπεδο (που θέλουμε!) σε μέρα me champions league για 8 η ώρα πρέπει να παίρνουμε τηλ τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα..

Τώρα για το ματς τι να πούμε; Το μόνο θετικό στοιχείο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η επιστροφή του xasavakou στις καλές εμφανίσεις (αν και για το μυτο που πήγε βέβαια γωνία κρατάω κάποιες επιφυλάξεις...). Κατά τ' άλλα όταν κι εγώ ψιλιάστηκα τι παιζόταν το παράτησα το ματσάκι.. Πρώτη φορά που πήγα να κοιμηθώ ενώ έπαιζα.. Τεσπά θα ερχόταν και μια στραβή..

Τις συμπάθειές μου λοιπόν σε όλους όσοι εξέφρασαν ανάλογο κλίμα, το θαυμασμό μου για όσους φχαριστήθηκαν το παιχνίδι και ας περιμένουμε ως την Δευτέρα για την αναστροφή του σκηνικού!

ΥΓ. Τι ψηφοφορία να βάλω;
ΥΓ2. Επαναλαμβάνω όποιος θέλει να έχει το ελεύθερο να ξεκινάει θέματα συζήτησης ας στείλει ένα mail στο christos.papageo@gmail.com για να λάβει πρόσκληση
ΥΓ3. Μανώλη σου έχω στείλει πρόσκληση, απομένει ένα βήμα από τη μεριά σου......
ΥΓ4. Φχαριστώ για τις ευχές. Και στα δικά σας! :-)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι σε αυτο το γηπεδο παλι.αχρωμο και γεματο λακουβες.για μπαλα παμε οχι να φυτεψουμε πατατες.Οσο για το προχθεσινο παιχνιδι,πιστευω κριθικε σε 2-3 κακες στιγμες της αμυνας στα τελευταια λεπτα.Δευτερα παμε μονο για νικη.....ΤΕΛΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!!!

InTheWoods είπε...

Όσο έγραφα νέο thread ανέβηκε κι άλλο. Sorry...